Kolme uutta pelaajasopimusta: Metsävainio, Ville ja Piippo

11. kesäkuu, 2017 19:05


RoKi on solminut Mestis-kauden 2017-18 kattavat sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Uusina hyökkääjinä napapiirille tulevat Tino Metsävainio ja Malo Ville sekä puolustaja Eemeli Piippo.

Haukiputaalta kotoisin oleva Tino Metsävainio, 20, edusti viime kaudella kolmea joukkuetta. Hän pelasi Oulun Kärppien Liiga-joukkueessa kahdeksan ottelua, Kärppien A-nuorissa 11 ottelua ja Kajaanin Hokissa 37 ottelua. Hokki-paidassa Metsävainio teki 23 tehopistettä (11+12). Metsävainio pystyy pelaamaan sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä.

-Hienoa, että uusi joukkue löytyi näin nopeasti. Voin nyt keskittyä harjoittelemaan kunnolla, jotta voin olla auttamassa RoKia ensi kaudella pudotuspeleihin ja ottamaan itse seuraavan askeleen pelaajana, Metsävainio kommentoi.

Keskushyökkääjä Malo Ville, 22, on lähtöisin Ranskasta, mutta hän on pelannut Suomessa jo usean vuoden ajan muun muassa Helsingin IFK:n, Jokereiden ja Turun Palloseuran juniorijoukkueissa. Viime kaudella hän teki TPS:n A-nuorissa 25 ottelussa 24 tehopistettä sekä pelasi lisäksi 8 ottelua Mestiksessä TUTO:n paidassa.

Oululaislähtöinen puolustaja Eemeli Piippo, 20, siirtyy RoKiin Vaasan Sportin A-nuorista, mutta pelasi päättyneellä kaudella myös kuusi ottelua Kokkolan Hermeksessä. Sportin paidassa Piippo keräsi 41 ottelussa 17 tehopistettä. Piippo ja Metsävainio ovat joukkuekavereita Kärppien eri juniorijoukkueista.

-Saatiin RoKin näköisiä pelaajia. Kaikki ovat luisteluvoimaisia pelaajia joilla työnteko on kovalla tasolla ja lisäksi löytyy taitoa tuloksen tekemiseen. Ennen kaikkea uskomme, että he pystyvät RoKissa ottamaan seuraavan askeleen pelaajana eteenpäin. Piippo tulee lisäksi suorittamaan varusmiespalvelustaan pelaamisen ohella, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen kertoo.

RoKilla on 16 pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2017-18. Täydennystä joukkueeseen on odotettavissa jo tulevan viikon aikana.

Kuva: Timo Savela, Jatkoaika.com


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa