RoKille maukas voitto Ketterästä maalein 5-3 Keuruun tappiopelin jälkeen

21. tammikuu, 2018 14:12


RoKi taisteli 5-3 voiton kotikirnussa Imatran Ketterästä 1500 katsojan silmien alla. RoKi kutsui otteluun koululaiset yhdessä Energiapolarin kanssa ja Lappi Areenan käytävillä riittikin säpinää ottelun aikana.

RoKi lähti otteluisäntä Rakennustoimisto Aurumin isännöimään otteluun tavallista haastavammasta lähtökohdasta perjantain Keuruun ottelun vuoksi. Molempiin otteluihin valmistauduttiin bussissa yhteensä 1200 km edestä.

−Pelin kuva oli sitä, mitä odotettiin. Aika rankka puolitoista vuorokautinen tuossa takana, kun pääsääntöisesti bussissa istuttu. Meillä ei ollut missään vaiheessa tarkoituskaan lähteä viihdyttämään tuonne, että olisi jotenkin nautinnollista ja raikasta hyökkäyspeliä. Meillä ei ollut mitään raikasta valmistautumisessa, mutta erittäin sitoutunut joukkue ja puolustettiin loistavasti, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen kertoi ottelun jälkeen.

Karjalainen antoi pelin jälkeen tunnustusta sekä omille että vastustajalle tiivistäessään ottelun tapahtumat.

−Kyllähän totuuden nimissä Ketterä vei peliä ja loi paljon enemmän maalipaikkoja, mutta meillä 20 jätkää löi hanskat oikeasti töihin. Oltiin sitkeitä ja valmiita pelaamaan toisillemme. Ylivoima kolme maalia, alivoima sata pinnaa, maalivahti loistava ja kolme pistettä.

Molempien otteluiden raportit voit lukea Jatkoaika.com:sta:

Ensi viikolla RoKi kohtaa Hermeksen Kokkolassa keskiviikkona ja perjantain kotiotteluun vastustajaksi saapuu TUTO Turusta.

 

Kuva: Tommy Jokelainen / RoKi some


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa