RoKille vieraita pääkaupunkiseudulta

17. lokakuu, 2014 13:07


Tulevana lauantaina RoKin vastustajaksi saapuu Bewe Tuuski Tuusulasta. Viime viikonlopun vieraspeleistä kaksi tappiota kokenut kotijoukkue on harjoitellut viikolla tiiviisti ja lähtee otteluun luottavaisena ja virtaa täynnä. Joukkueesta loukkaantumisen takia on pois pelistä hyökkääjä Tuomas Juujärvi ja viime viikonloppuna sormen murtanut puolustaja Samuli Hietala. Neljästä kotiottelusta RoKi on hävinnyt ainoastaan Suomi-sarjan avausottelussa Kokkolan Hermekselle, mutta muuten nuori ja vauhdikas RoKi on hoitanut kotiottelut mallikkaasti.

Mielenkiintoisin pelaaja vastustaja Bewe Tuuskista on naisten maajoukkeessa pelaava ja Mestisseura Kiekko-Vantaan sopimuspelaaja maalivahti Noora Räty, joka alustavan kokoonpano mukaan on joukkueen mukana pohjoisen kiertueella. Bewe Tuuski on sarjassa tällä hetkellä kolmantena vaikka kaksi viimeistä peliä on päättynyt tappioon. Joten odotettavissa on sisuuntunut ja ärsytetty tuusulalaisporukka.

Onko viime peleissä huikeita otteita osoittaneen Antero ”Päällikkö” Rupposen kädet edelleen pehmeät ja heiluuko maaliverkot? Kangistaako alkutalven pikkupakkaset etelän vieraat? Näistä saa selvää saapumalla Lappi Areenalle lauantaina kello 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa