RoKilta hieno nousu, mutta Peliitat kuittasi jatkoaikavoiton

23. marraskuu, 2018 22:29


RoKi kohtasi viikon toisessa ottelussaan Heinolan Peliitat. Ottelu päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon jatkoajalla maalein 2-3 (0-2, 0-0, 2-0, 0-1).

RoKi tuli otteluun terävästi, mutta ei saanut kunnolla peliään käyntiin kahden ensimmäisen erän aikana. Peliitat sen sijaan pelasi nöyrää vieraskiekkoa ja onnistui tekopaikoistaan tehokkaasti. Pitkään näytti siltä, että Peliitat korjaa voiton varsinaisella peliajalla. RoKi nousi kuitenkin tasoihin vahvan kolmannen erän ansiosta.

RoKin ensimmäinen maali syntyi kun Olli Iisakka ja Ville Heikkinen pelasivat kiekon viivaan Samuli Rahikaiselle, jonka viivakuti löysi tiensä maskin takaa Peliitta-maalin yläkulmaan. Ottelun viimeisen viiden minuutin aikana RoKi painosti voimakkaasti. Tasoitus syntyi muutaman hyvän vaihdon jälkeen ja jälleen saman kentällisen toimesta. Iisakka pelasi kiekon poikittain Rahikaiselle, joka laukoi b-pisteen tuntumasta ja Malo Ville ohjasi sisään.

RoKin tasoitusmaalin jälkeen Peliitat pääsi 2-1-hyökkäykseen RoKin paineistuksen alta. Tilanteen seurauksena RoKin maalivahti Rasmus Reijola sai jäähyn kampituksesta ja pääsi näin aloittamaan jatkoajan ylivoimalla. Jatkoaikaa ei ehditty pelata kuin 30 sekuntia, kun Peliitat löi kiekon ränniin. Reijola pysäytti kiekon maalin takana ja yritti purkaa pleksin kautta keskialueelle. Laukaus kuitenkin epäonnistui ja päätyi Peliittojen Sakke Hämäläisen lapaan. Hän suti kiekon keskustaan Jonne Jantuselle, joka ujutti kiekon maalille heittäytyneen Reijolan alta RoKi-maaliin.

RoKin pelit jatkuvat keskiviikkona jälleen kotiottelun merkeissä, kun vastustajaksi saapuu KeuPa HT Keuruulta. Loppuviikosta on sen sijaan vieraspelien vuoro kun RoKi matkustaa Joensuuhun ja Savonlinnaan.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa