RoKin kausi jatkuu keskiviikkona JHT:ta vastaan

10. helmikuu, 2015 19:28


Hyvään vauhtiin päässyt RoKi kohtaa, joukkueelle harvinaisessa viikkopelissä, keskiviikkona Lappi Areenalla JHT:n Kalajoelta. Rovaniemeläisten viime ottelut ovat sujuneet mallikkaasti. Taskussa on kuusi perättäistä voittoa. Sarjassa sijoitus on viides ja joukkue taistelee kotiedusta play offeihin, jonka saa runkosarjan neljä parasta joukkuetta.

Kevätauringon valaistessa ulkona perinteisen pitkän pimeän jakson jälkeen on valoa myös havaittavissa RoKin loukkaantumisrintamalla. Poissa ovat enää pitkäaikaispotilaat Tuomas Juujärvi, Samuli Mäenalanen ja Janne Pietilä. Muuten joukkue on saanut pelaajia kuntoon ja päässyt viime päivinä hiomaan kuntoaan harjoituksissa täydellä kokoonpanolla.

Vastaan saapuvan JHT kuntokäyrä on sen sijaan laskusuunnassa. Joukkue on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan ja sijoittuu sarjataulukossa sijalle yhdeksän. Joukkuetta rasittaa keskiviikon pelissä myös runkopelaajien pelikiellot, sillä hyökkääjä Henri Mustonen ja puolustaja Jere Ölander ovat poissa kokoonpanosta.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja Napapiirin Betonin tarjoamana liput peliin vain 2€!

 

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa