RoKin kausi päätökseen

28. helmikuu, 2014 22:33


Otteluraportti 28.2.2014

roki_logo1

RoKin Suomi-sarjan playoffsit loppuivat lyhyeen, kun KeuPa Keuruulta vei toisenkin kohtaamisen jatkoajalle venyneessä pelissä lukemin 4-3 (1-2, 1-1, 1-0, 1-0).

Ottelu oli tasainen ja molemmilla joukkueilla olipaikkansa ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla. RoKi meni ensimmäisessä erässä jo 0-2 johtoon Vesa Inkeröisen ja Mikko Väänäsen osumilla. Inkeröisen ilta loppui kumminkin lyhyeen, kun ajassa 13:44 “Taikuri” joutui suihkuun ryntäyksestä. KeuPa taisteli itsensä tasoihin toisen erän alkupuolella, mutta Siniset kairasivat vielä itsensä johtoon toisen erän puolen välin jälkeen Joonas Wedmanin osumalla.

Viimeinen erä oli taistelua aikaa ja KeuPan ylivoimapeliä vastaan. Ottelussa hyvin toiminut alivoimapeli ei ihan riittänyt ja keuruulaiset tulivat tasoihin, kun kolmatta erää oli viisi minuuttia jäljellä. Ihan loppusekunneilla sekä RoKilla, että KeuPalla oli loistavat tilaisuudet viedä voitto varsinaisella peliajalla, mutta maalien pysyessä puhtaana peli painui jatkoerälle.

Jatkoerää ei keretty pelata, kuin reilu kaksi minuuttia niin kiekko lirui RoKin maaliin ja kausi oli paketissa. Kovin odotuksin sarjaan lähtenyt joukkue joutui kokemaan playoffsien karuuden heti kättelyssä.

Sinisten maalissa pelannu Phil Cook pelasi hyvän pelin ja torjui kiekkoja pöytäkirjan mukaan 60 kertaa, mutta totuus on kymmenkunta torjuntaa vähemmän.

RoKi kiittää kannattajia menneestä kaudesta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa