Seuraava peli


RoKin kausikortit Mestis-kaudelle 2017-18 ovat nyt myynnissä!

5. elokuu, 2017 13:40


Pitkä odotus on päättynyt ja vihdoin pääset tilaamaan kausikortin Mestis-kaudelle 2017-18. Kausikorttien hinnat on porrastettu eli ostamalla aiemmin saat kausikortin edullisemmin. Nyt voit ostaa kausikortin myös osamaksulla kahdessa erässä. Lisäksi tarjolla on Superkausikortti mikä oikeuttaa sisäänpääsyyn myös kaikkiin runkosarjan jälkeisiin otteluihin.

Kausikortin tilaus onnistuu RoKin nettisivujen kausikorttiosiosta sekä alla luetelluista ennakkotilauspaikoista. Kausikorttien maksu suoritetaan kausikortin yhteydessä saapuvalla laskulla. Myös muut maksutavat onnistuvat – lisätiedot ennakkotilauspaikoista sekä kausikorttiosiosta.

 

Ennakkotilauspaikat:

  • Prisma Rovaniemi
  • Pancho Villa Rovaniemi
  • Spice Ice Rinteenkulma
  • RoKin toimisto Lappi Areenalla

Tulevallakin kaudella on mahdollista ostaa viiden ja 10 ottelun lippupaketteja. Lippupakettien liput voi käyttää vapaasti valittuihin runkosarja-, harjoitus- ja Suomen Cupin otteluihin. Lippupaketit mahdollistavat RoKin otteluiden seuraamisen edullisesti ja joustavasti silloin kun parhaiten sopii ilman jonottamista. Tulevan Mestis-kauden pääsylippujen hinnat löydät lipunmyyntiosiosta. Yksittäislippujen myynnin aloittamisesta tiedotamme myöhemmin.

Katso kausikorttien hinnat ja tilausohjeet tästä.

Tervetuloa seuraamaan Mestis-jääkiekkoa kaudella 2017-18!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa