RoKin kokoonpano playoff-kotiavaukseen ja infoja peliin tulijoille. Otteluisäntänä lauantaina Heikki Autto #91 ja sunnuntaina Wetteri Rovaniemi

23. maaliskuu, 2019 09:55


TÄTÄ ON ODOTETTU! JÄÄKIEKON MESTIKSEN PLAYOFF-KIEKKOA ENSIMMÄISTÄ KERTAA LAPPI AREENALLA!

RoKin kokoonpano lauantain otteluun.

SAAPUMINEN OTTELUUN, LIPUNMYYNTI JA  AREENAN PALVELUT

Viikonlopun otteluihin kannattaa saapua ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi. Pysäköintilaa löytyy myös Porokadun puolelta Lappi Areenan parkkipaikan lisäksi. Vielä ehdit hakea liput ennakkoon Rovaniemen Prismasta tai Spice Ice Rinteenkulmasta, jossa lippuja myydään klo 13:00 asti. Lappi Areenalla lippuja on saatavilla pääoven lisäksi RoKi-teltalta. Viikonlopun otteluihin on myyty ennakkoon yhteensä jo 1000 lippua!

Viikonlopun molemmat ottelut alkavat klo 17:00 ja areenan ovet avautuvat poikkeuksellisesti jo klo 15:45. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 15:45 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Ottelun erätauoilla yleisöä viihdyttää Keppi Korner pääaulassa.

KAUSARIHAASTE TOTEUTUU! JO YLI 1500 KORTTIA VARATTU!

Kausarihaaste toteutuu, sillä jo yli 1500 korttia on varattu! Ehdit varata oman korttisi Mestis-kaudelle 2019-20 vielä sunnuntai-iltaan asti tästä linkistä tai ottelusta infopisteen kausarinvarauspisteeltä.

OTTELUISÄNNÄT

Lauantain otteluisäntänä toimii Heikki Autto.

Tervetuloa keskustelemaan Heikin kanssa pääaulaan ottelun erätauoilla.

Sunnuntain otteluisäntänä on Wetteri Rovaniemi.

Wetteri Rovaniemi tarjoaa huippuedut Hyundain ostajalle!

Rovaniemen Wetteriltä maaliskuun ajan ohittamattomat edut koko Hyundai-mallistoon. Nyt talvirenkaat ja DEFA-lämpöpaketti veloituksetta sekä huippuedullinen rahoitustarjous! Kampanja voimassa maaliskuun ajan!

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

#LÄTKÄSSÄLAPPIIN


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa