RoKin kokoonpano vahvistuu perjantaina alkavan Mestis-kauden kynnyksellä

27. syyskuu, 2017 10:09


Perjantaina alkavaan jääkiekon Mestis-kauteen valmistautuvan RoKin kokoonpano vahvistuu sarjakauden kynnyksellä.

RoKin ja JYP:n yhteistyöpelaaja puolustaja Tuomas Salmela palaa Jyväskylästä RoKin kokoonpanoon toistaiseksi ja esiintyy RoKin paidassa jo viikonlopun otteluissa. Salmela on esittänyt hyviä otteita JYP:n paidassa sekä CHL- että Liiga-otteluissa. JYP:n pelaajista myös Roni Allen ja Samuli Ratinen esiintyvät tulevana viikonloppuna RoKin vahvuudessa.

Roni Allen, 18, on rovaniemeläiselle kiekkoyleisölle mielenkiintoinen pelaaja sillä hän on kotoisin Rovaniemeltä ja aloittanut kiekkouransa Napapiirin Panttereissa. Allen siirtyi C-juniori-ikäisenä Jyväskylään ja on tällä kaudella kirjauttanut vyölleen jo ensimmäisen Liiga-ottelunsa 8.9. Helsingin IFK:ta vastaan.

Samuli Ratinen on 19-vuotias hyökkääjä joka on pelannut tehokkaasti A-nuorten Liigassa ja esiintyi viime kaudella myös 11 ottelussa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Uusien lainapelaajien lisäksi RoKi on solminut Mestis-kauden 2017-18 kattavat sopimukset jo kolme vuotta RoKissa pelanneen puolustajan Elias Klytseroffin, 23, ja RoKissa D-junioreista asti pelanneen maalivahti Janne Savolaisen, 19, kanssa. Elias Klytseroff esiintyi päättyneellä kaudella kaikissa RoKin 50:ssa ottelussa kirjauttaen 10 tehopistettä. Savolainen esiintyi päättyneellä kaudella pääosin RoKin A-junioreissa, mutta sai viime kaudella vyölleen jo ensimmäisen Mestis-ottelunsa.

Lisäksi positiivisia otteita harjoituskaudella esittänyt Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut hyökkääjä Aleksi Poikola lunasti paikan RoKin joukkueesta try out-jakson kautta. Myös Poikolan sopimus kattaa Mestis-kauden 2017-18. Poikola suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan Rovaniemellä Mestis-kiekon ohessa.

Perjantaina klo 18:30 alkavassa kotiottelussa RoKi kohtaa IPK:n Lappi Areenalla.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa