RoKin pelit jatkuu Kokkolassa

20. marraskuu, 2014 22:14


RoKin viime viikonlopun tiukat tappiot on pyyhitty mielestä ja katse on siirretty tulevaan. Joukkue matkaa tulevana lauantaina Kokkolaan, jossa vastaan tulee sarjassa kolmantena oleva Hermes. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, sarja-avauksessa Rovaniemellä. Hermes vei tiukan ottelun nimiinsä lukemin 3-4.

RoKi on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan maalilla vaikka hallinta ja maalipaikat ovat olleet rovaniemeläisten puolella. Joukkue ei ole kuitenkaan tuskastunut lievästä tehottomuudesta vaan harjoituksissa on menty reippaalla ilmeellä. Joukkuetta vaivannut flunssa-aalto alkaa olla voitettu, mutta loukkaantumislista sai viikolla jatkoa, kun joukkueen runkopuolustajiin kuuluva Samuli Hietala joutui jo toistamiseen tällä kaudella sivuun peleistä. Tällä kertaa rasitteena on harjoituksissa tullut silmävamma. Hietalan paluuajankohta on hämärän peitossa.

RoKin ja Hermeksen kohtaamiset ovat olleet viime vuosina vauhdikkaita ja tunteikkaita. Tulevana lauantainakaan ei varmaan kaukalossa kavereita pyydellä, joten luvassa on intensiivinen koitos. Kiekko putoaa jäähän Kokkolassa klo 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa