RoKin valmennukseen muutoksia tulevalle kaudelle

2. helmikuu, 2018 10:10


RoKin valmennus muuttuu pääosin tulevaksi kaudeksi sillä päävalmentaja Petri Karjalainen ja valmentaja Benjamin Laurinkari eivät jatka RoKissa tämän kauden jälkeen. Sen sijaan maalivahti- ja fysiikkavalmentaja Juha Sorosen kanssa neuvottelut ovat käynnissä.

Karjalainen sai tammikuussa perheenlisäystä kaksospoikien muodossa ja sen myötä Mestis-joukkueen valmentaminen Rovaniemellä ei ole toimiva yhtälö perheen ja työn yhteensovittamisen kannalta.

-Varmasti molempien osapuolien halu oli useamman vuoden yhteistyö ja joukkueen kehittäminen. Työn ulkopuolella elämäntilanteessa on tapahtunut muutoksia, joiden johdosta kuluvan kauden päätyttyä siirryn uusiin haasteisiin jääkiekon parissa. Pelissäkin tulee paljon muuttuvia tilanteita. Pidämme huolta joukkueena, että elämme hetkessä, suuntaamme energian sekä ajatukset siihen ja otamme irti tästä päivästä kaiken mitä saamme, Karjalainen kertoi.

Benjamin Laurinkari ottaa ensi kaudella seuraavan askeleen valmentajan urallaan toisessa ympäristössä. Laurinkarilla on takanaan viisi vuotta Rovaniemellä, joista hän pelasi ensimmäisen vuoden RoKissa ja on sen jälkeen toiminut neljä vuotta edustusjoukkueen valmennuksessa opiskelun ohella. Tässä ajassa hän on suorittanut liikuntaneuvojan -sekä valmentajan ammattitutkinnon Lapin Urheiluopistolla ja on keväällä valmistumassa Lapin ammattikorkeakoulusta, jossa hän on suorittanut liikunnanohjaajan tutkintoa valmennuksen suuntautumislinjalla.

-Rovaniemi on tarjonnut ainutlaatuisen ympäristön päästä kehittämään itseään valmentajana ja sen myötä lappilaista jääkiekkoa, Laurinkari sanoo.

-Haluamme kiittää molempia valmentajia hyvin tehdystä työstä ja toivotamme heille menestystä tulevissa tehtävissään. Karjalainen on tuonut hyviä juttuja toimintaamme ja uskon että hänen kädenjälki tulee näkymään jossakin määrin vielä sen jälkeen kun valmennuspesti päättyy. Laurinkarin osalta pitää kiittää hänen itsensä lisäksi ympäristöä jossa toimimme eli samassa pihapiirissä onnistuu suorittaa kolme tutkintoa viidessä vuodessa ja samalla valmentaa Mestis-tasolla, toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

RoKi tiedottaa tulevan kauden valmennustiimistä myöhemmin keväällä.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa