Seuraava peli


Santeri Immonen on RoKin uusi päävalmentaja

8. maaliskuu, 2018 11:36


Santeri Immonen on RoKin uusi päävalmentaja Mestis-kaudelle 2018-19. Immonen, 45, siirtyy RoKiin Jokereiden organisaatiosta A-junioreiden päävalmentajan tehtävästä. Aiemmin Immonen on valmentanut Espoon Bluesin A-junioreita, Forssan Palloseuraa sekä Ranskan pääsarjassa Amiensia ja Morzine-Avoriazia. Pelaajaurallaan Immonen pelasi 261 liigaottelua, sekä 200 ottelua Ranskan pääsarjassa.

-Todella innoissani tulen Rovaniemelle, sillä RoKi oli minulle ensisijainen vaihtoehto. Tiedän Rovaniemen loistavat olosuhteet ja mahdollisuudet. Halu on kova päästä rakentamaan tulevaa kautta jo nyt, Santeri Immonen sanoo.

-Pääsimme aloittamaan uuden päävalmentajan haun hyvissä ajoin. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Santeri halusi tulla nimenomaan Rovaniemelle ja pääsimme nopeasti sopimukseen. Hän on intohimoinen ja vahvasti eteenpäin pyrkivä valmentaja, joka omaa myös vahvan pelaajataustan. Neuvottelut muun valmennustiimin ja pelaajien kanssa ovat käynnissä. Tiedotamme uusista sopimuksista lähiaikoina. Joukkueen osalta meillä tullee olemaan vahva jatkuvuus. Tavoitteenamme on mennä jälleen eteenpäin toiminnallisesti ja tuloksellisesti, sekä tarjota entistä viihdyttävämpiä ottelutapahtumia, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo.

 

Kuva: Mikko Taipale / Jokerit


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa