Sarja jatkuu viikonloppuna

13. marraskuu, 2014 22:56


Akkuja on ladattu sarjatauon aikana ja pelit jatkuvat jälleen tulevana viikonloppuna. RoKi saa vastaansa lauantaina vieraita Porvoosta, kun Hunters saapuu Lappi Areenalle. Sarjassa seitsemäntenä olevaa Hunters on pitkällä pohjoisen kiertueella jossa se kohtaa perjantaina Kokkolassa Hermeksen, lauantaina RoKin ja sunnuntaina vielä Kalajoella JHT:n.

Sunnuntaina vastaan luistelee Vaasan Red Ducks. Sarjassa toiseksi viimeisenä oleva Red Ducks on saanut tälle kaudelle nimekkään vahvistuksen, kun viime kaudella Sportissa pelannu Mika Halava johdattaa ”Ankkojen” hyökkäystä kohti RoKin maalia. Joukjueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella, joten viikonloppuna rovaniemeläiset saa vastaansa tuntemattomat joukkueet tälle kaudelle.

RoKin sairastupa on sarjatauosta huolimatta vielä kansoitettu, sillä sitkeää flunssaa potevat puolustajat Taneli Marjeta ja Teemu Penttinen sekä hyökkääjä Mikko Kalliosaari ovat poissa pelistä. Lisäksi valitettavia uutisia tuli viikolla loukkaantumisten muodossa, kun hyökkääjät Tuomas Juujärvi ja Samuli Mäenalanen ovat loppukauden sivussa. Juujärvi menee olkapääleikkuuseen ja Mäenalasen molemmat polvet ovat oireilleet jo pitempään.

Joko  47 ottelua RoKin paidassa pelannut puolustaja Jyrki ”Jykä” Ruonakoski avaa maalitilin? Jatkaako Ville Tirrin ketju, laidoillaan Antero ”Päällikkö” Rupponen ja Tommi ”Siltsi” Siliämaa, hyviä otteita vauhdikkaalla pelillä? Näistä saa selkoa saapumalla viikonloppuna Lappi Areenalle, jossa molemmat pelit alkavat klo 17.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa