Seuraava peli


Mestis alkaa perjantaina – infoa kokoonpanosta ja lipunmyynnistä

25. syyskuu, 2017 17:24


Tällä viikolla avataan Mestiskausi 2017-2018 Lappi Areenalla! RoKi pääsee esiintymään kotiyleisölle ensimmäisessä runkosarjan koitoksessa perjantaina 29.9. klo 18.30, kun IPK saapuu Rovaniemelle.

Joukkue lähtee alkavaan Mestis-kauteen pitkän harjoittelukauden jälkeen ilman poissaoloja. RoKin vahvuuteen paluun tekevät JYP:issa alkukauden pelannut puolustaja Tuomas Salmela sekä Oulun Kärpissä lauantain ottelussa esiintynyt Julius Hermonen.

RoKin kotiotteluihin voi ostaa tällä kaudella liput ennakkoon Rovaniemen Prismasta ja Spice Ice Rinteenkulmasta. Ennakkoon ostettuna aikuisten ja eläkeläisten lippujen hinnat ovat 2€ edullisemmat kuin paikan päällä ostettuna. Lisäksi tuttuun tapaan Rovaniemen Prismasta ostetuista aikuisten lipuista tulee vielä 2€ lisäalennus S-Etukorttia näyttämällä. Opiskelija- ja varusmieslipuista sekä lasten lippujen osalta hinta on aina yhtä edullinen 5€ sekä ennakkoon että paikan päällä ostettuna. Perhelippu on kaudella 2017-18 vain 25€ – hinnan edellytyksenä on perheen saapuminen otteluun yhtä aikaa. Lipunmyynti Lappi Areenalla aukeaa 1 tunti ennen otteluiden alkua.


Runkosarjan ensimmäiset ottelut:

29.9. RoKi – IPK
30.9. Jokipojat – RoKi
4.10. RoKi – Hermes
6.10. RoKi – LeKi
7.10. SaPKo – RoKi

 

Lippujen hinnat runkosarjan ottelut
Aikuiset: 14€ ennakkoon / 16€ ovelta (S-Etukortilla 2€ alennus Rovaniemen Prismasta ostetuista lipuista)
Eläkeläiset: 8€ ennakkoon / 10€ ovelta
Opiskelijat ja varusmiehet: 5€ sekä ennakkoon että ovelta
Lapset 7-15v: 5€ sekä ennakkoon että ovelta
Alle 7v veloituksetta ilman paikkalippua
Perhelippu 2 aikuista + 2 lasta 7-15v: 25€ ovelta (perhelippu myydään vain Lappi Areenalta. Hinnan edellytyksenä on perheen saapuminen otteluun yhtä aikaa)

Lipunmyynti Lappi Areenalla alkaa 1 tunti ennen ottelun alkua.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa