Suomen Cup alkaa kotiottelulla RoKi-Hermes keskiviikkona 5.9.

3. syyskuu, 2018 14:05


RoKi aloittaa jääkiekon Suomen Cupin kotiottelulla keskiviikkona 5.9. ottelulla Kokkolan Hermestä vastaan. Ottelu alkaa klo 18:30.

RoKi lähtee tavoittelemaan jatkoon pääsyä näillä näkymin täydellä kokoonpanolla. Lopullinen kokoonpano selviää pelipäivän aamuna. Uutena pelaajana RoKin vahvuuteen on liittynyt Oulun Kärpistä Julius Hermonen, joka nähtäneen tositoimissa jo keskiviikkona.

Lippujen hinnat tästä linkistä. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös Suomen Cupin otteluihin.

Lappi Areenan pihan kunnostustyöt valmistuvat tällä tietoa syyskuun loppuun mennessä. Eli myös keskiviikon otteluun tultaessa toivomme huomioimaan, että Lappi Areenan urheiluopiston puoleinen sivuovi on pois käytöstä ja sisäänkäynti on vain pääovelta. Pääovelle pääsee kulkemaan urheiluopiston Ounashallin puoleisen pihan kautta, sekä myös Lappi Areenan sairaalan päädyn kautta kiertäen.

RoKin ja Hermeksen lisäksi samassa lohkossa on mukana Laser HT Oulusta. RoKi kohtaa Laser HT:n lauantaina Oulussa ja vastaavasti Hermes ja Laser HT pelaavat keskinäisen ottelun perjantaina Kokkolassa. Lohkon voittaja etenee kahdeksan joukkoon Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Neljännen kierroksen ottelut pelataan 12. ja 14.9. paras kahdesta menetelmällä. Kierroksen otteluparit ja otteluiden ajankohdat julkaistaan kolmannen kierroksen otteluiden jälkeen.

Suomen Cupin jatko-ohjelma:

  • vko 36               Round 24 (12M + 12 edellisen kierroksen voittajaa), 8 x 3 joukkueen lohkoissa 1x sarja, lohkovoittajat jatkoon, pelit ke-la 5.-8.9.
  • vko 37               puolivälierät ke 12.9. ja pe 14.9., paras kahdesta
  • vko 38               välierät ke 19.9. ja pe 21.9., paras kahdesta
  • vko 45               Loppuottelu 9.11.2018

Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa