Suuntana Joensuu ja Imatra

10. lokakuu, 2014 20:26


Kauden ensimmäiselle pitemmälle vierasreissulle tänään perjantaina lähtenyt RoKi suuntaa bussin kohti Itä-Suomea. Viime kaudella vielä Mestistä pelanneen Jokipojat kohdataan lauantaina Joensuussa ja sunnuntaina joukkue vierailee Imatran Ketterän vieraana.

Hienon viime viikonlopun jälkeen rokilaiset lepäilivät maanantain ja ovat sen jälkeen harjoitelleet viikolla ilman suurempia ongelmia. Kolmantena sarjassa olevalla RoKilla on terveystilanne joukkueessa hyvä ja reissuun on päästy täydellä kokoonpanolla. Mukana on 20 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia, joten pientä vaihtuvuutta saattaa eri pelien kokoonpanossa tapahtua.

Lauantain pelissä vastaan tuleva Jokipojat on Suomi-sarjassa uusi tuttavuus rovaniemeläisille. Jokipojat on sarjassa kuudentena ja parin viime pelin perusteella joensuulaiset ovat kovassa iskussa voitettuua muun muassa IPK:n keskiviikkona 7-2 ja viime viikonloppuna Kaarinan 7-3. Sunnuntain pelissä kohdattava Ketterä on sarjassa ehkä hieman yllättäen vasta 14:sta. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia, kohtalaisen fyysisiä ja vauhdikkaita vääntöjä, joten helppoa peliä ei ole tälläkään kertaa luvassa.

Jatkuuko maalivahti Tuomas Saarelan nollapeliputki (kaksi nollapeliä peräkkäin) ja joko yhdeksällä syötöllä RoKin pistepörssiä johtava Henri Fomin laittaa verkot tötterölle? Pelejä voi seurata jääkiekkoliiton tulostpalvelusta, www.finhockey.fi/tulospalvelu.

Pelit alkavat lauantaina klo 17:15 ja sunnuntaina klo 16.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa