Syyskauden viimeiset kotipelit

5. joulukuu, 2014 20:37


RoKin syyskausi Suomi-sarjassa lähenee loppuaan. Pelejä on syyskaudella jäljellä viisi kappaletta ja niistä kaksi pelataan tulevan viikonloppuna kotikaukalossa. Lauantaina vastaan tulee Kokkolan Hermes ja viikonlopun huipentaa taistelu Joensuun Jokipoikia vastaan.

Kokkolan Hermes on kohdattu kahteen otteeseen tällä kaudella ja molemmilla kerroilla kokkolalaiset ovat olleet maalin parempia. RoKi on hallinnut molempia otteluja, mutta Hermes on viimeistellyt tehokkaammin ja vienyt täten voitot Kokkolaan. Hermes aloittaa viikonlopun kohtaamalla Kalajoen JHT:n kotikaukalossa perjantaina, kun RoKi sen sijaan pelaa viikonlopun ensimmäisen pelin lauantaina.

Sunnuntaina vastaan tuleva Jokipojat on kohdattu kertaalleen Joensuussa muutama viikko sitten ja silloin kotijoukkue poistui kaukalosta voittajana. Jokipojat on liikkuva ja taitava ryhmä, joten vauhtia on luvassa ellei pitkä matka lappiin ja edellisillan kotipeli paina jaloissa.

RoKin epäonni loukkaantumisten suhteen on saanut tällä viikolla jatkoa, kun hyökkääjä Antero Rupponen on poissa loukattuaan kättä viime viikonloppuna ja perjantaina viimeistelyreeneissä puolustaja Jarkko Heikkilä tippui vahvuuudesta saatuaan laukauksen rystysiin. Näiden lisäksi pitkäaikaispotilaat Samuli Hietala, Tuomas Juujärvi ja Samuli Mäenalanen ovat poissa. Myös armeija on veroittanut joukkuetta ”sotakiireiden” takia ja maalivahti Tuomas Saarela ja hyökkäjä Tommi Siliämaa ovat epävarmoja pääsevätkö viikonlopun peleihin. Flussan takia poissa on hyökkääjä Janne Pietilä.

Jatkaako viime viikonloppuna hyviä otteita esittäneen nuoren Toni Pietilän maali-iloittelu ja pureeko ikitaistelija Olli-Matti ”Piraja” Järvelä vastustajan pakit ruhjeille?? Se selviää, kun saapuu lauantaina ja sunnutaina hallille klo 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa