Syyskausi päättyy pitkään vierasreissuun

11. joulukuu, 2014 16:55


Joulu lähenee ja se tarkoittaa myös sitä, että RoKin syyskausi Suomi-sarjassa alkaa olemaan paketissa. Jäljellä on kolme peliä ja ne pelataan vieraissa. Perjantaina kohdataan Bewe Tuuski Tuusulassa, lauantaina Hunters Porvoossa ja sunnuntaina Pyry Nokialla. Torstaina päivällä reissuun lähteny RoKi matkaa Lahteen, jossa joukkue majoittuu reissun ajan.

Hyvään vireeseen päässeet rovaniemeläiset lähtevät kalenterivuoden viimeiselle vierasturneelle luottavaisin mielein. Kokoonpanoon on tullut pieniä muutoksia sillä hyökkääjä Janne Kelahaara siirtyi RoKi Rebelsin riveihin ja perjantain ottelussa puolustaja Elias Klytseroff on pelikiellossa. Klytseroffin paikan ottaa RoKin oma kasvatti Mikael Koski. Loukkaantuneiden listalta paluun tositoimiin tekee hyökkääjä Antero Rupponen. Poissa ovat edelleen hyökkääjät Samuli Mäenalanen, Tuomas Juujärvi, Janne Pietilä ja puolustajat Jarkko Heikkilä ja Samuli Hietala.

RoKi on kohdannut kaikki kolme viikonloppuna vastaan tulevaa joukkuetta kertalleen tällä kaudella. Bewe Tuuskin RoKi voittanut kotonaan selvästi 5-0, Huntersille on tullut tiukka 3-4 kotitappio voittolaukauskisassa ja Pyrylle on tulut 1-5 tappio niin ikään kotipelissä.

Otteluita voi seurata jääkiekkoliiton tulospalvelun kautta www.finhockey.fi/tulospalvelu.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa