Täydet kolme pistettä Vantaalta

4. marraskuu, 2018 14:15


RoKi pelasi perjantaina vieraskiertueen päätöspelissä Tikkurilassa Kiekko-Vantaan vieraana. Ottelu päättyi RoKi:n kannalta ehjän 60 minuutin jälkeen 0-3 (0-2, 0-1, 0-0) vierasvoittoon ja näin täydet kolme sarjapistettä matkasivat napapiirille.

RoKi:n maaleista vastasivat Olli-Aleksi Pietilä kahdesti ja Matias Mustonen kertaalleen. Tehoille pääsivät myös Christoffer Seppelin (2 syöttöpistettä), Henri Joki-Erkkilä, Olli-Matti Järvelä, Aleksi Poikola ja Samuli Rahikainen (1 syöttöpiste). Maalinsuulla Rasmus Reijola pelasi jälleen mainiosti kopaten 29 kiekkoa, mikä riitti kauden ensimmäiseen nollapeliin.

-Tämä oli ansaittu voitto ja kokonaisuutena kauden tähän asti paras 60 minuuttinen. Alkukausi on ollut meiltä vähän vuoristorataa. Työn määrään ja joukkueen ilmeeseen olen ollut tyytyväinen. Paljon on ollut tiukkoja pelejä, jotka ovat kääntyneet maalin erolla suuntaan tai toiseen. Olemme pelanneet voitosta joka pelissä, RoKi:n päävalmentaja Santeri Immonen veti yhteen Kiekko-Vantaa -ottelua ja samalla koko alkukautta.

Mestis jää hetkeksi tauolle – pelit jatkuvat keskiviikkona 14.11. kun vastustajaksi Lappi Areenalle saapuu Jokipojat.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa