Seuraava peli


Tiistai 5.12. Suomi 100-pelissä hernekeittotarjoilu! Pelissä mukana Leijonakapteeni Timo Jutila, Lapin sotaveteraanit ja Janne Raappana!

1. joulukuu, 2017 18:47


Tiistaina 5.12. klo 18:30 pelattava RoKi-KeuPa HT -ottelu on Suomi 100-teemapeli. RoKi ja jääkiekon Mestis juhlistavat ottelussa 100-vuotiasta Suomea. RoKi on kutsunut otteluun kunniavieraiksi Lapin sotaveteraanit. Pelissä on mukana myös Leijonalegenda ja MM-95-joukkueen kapteeni Timo Jutila. Maamme-laulusta vastaa Janne Raappana!

Ennen ottelua klo 17:30 alkaen sekä ottelun erätauoilla on tarjolla hernekeittoa ilmaiseksi 600 ensimmäiselle ottelulipun tai RoKin kausikortin omaavalle Lappi Areenan pääaulan edustalla sijaitsevassa Marrentin teltassa. Tervetuloa maukkaalle hernekeitolle! Juti tavattavissa hernekeiton jakopisteellä klo 17:30-17:50. Ottelun lipunmyynti aukeaa klo 17:30.

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus hankkia omistuskirjoituksella varustettu JUTI-kirja itsellesi tai lahjaksi sillä saat sekä ottelulipun että marraskuussa julkaistun JUTI-kirjan yhteishintaan 29€ Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä. Mikäli omistat RoKin kausikortin niin saat kirjan hintaan 25€. Juti on tavattavissa Lappi Areenan pääaulassa erätauoilla joten saat kirjaasi samalla MM-95 -kapteenin omistuskirjoituksen. Mikäli et pääse peliin niin Jutin kirjan voit ostaa myös tästä linkistä.

Liput ennakkohintaan Rovaniemen Prismasta ja Spice Ice Rinteenkulmasta. Juti esittelee uutuuskirjaansa Prisman kirjaosastolla tiistaina klo 14:00-15:30. Kirjan Jutilta Prismasta ostaneille ottelulippu kaupan päälle! Jutin kanssa pääset tarinoimaan myös lounaan merkeissä Pancho Villassa tiistaina n. klo 12. Juti liikkuu Rovaniemellä Pörhön Autoliike Oy:n upealla Volkswagen Arteonilla!

Otteluisäntänä toimii rovaniemeläinen Lapin Panimo jonka uutuusolut Kaamos on kypsynyt valmiiksi ja on ensimmäistä kertaa saatavilla ottelussa. Tarjolla on myös paikallisen käsityöläispanimon muut oluet – tervetuloa kaatamaan Kaamosta vaikka yhdessä Jutin kanssa!

Toivotamme kaikki tervetulleiksi otteluun Lätkässä Suomeen – Lätkässä Lappiin hengessä.
RoKin pelaajat kunnioittavat sankarivainajia osallistumalla kunniavartioon

RoKin jääkiekon Mestis-joukkue sekä A-nuorista koostuva RoKi Rebels-joukkue haluavat olla koko joukkueen voimin kunnioittamassa sankarivainajiamme 100-vuotiaan itsenäisen Suomen syntymäpäivänä 6.12.2017 Rovaniemen sankarihautausmaalla osallistumalla kunniavartioon klo 11:10-11:40.

-Kun kuulimme järjestettävästä kunnianosoituksesta, päätimme mennä osoittamaan kunnioitusta isänmaamme edestä henkensä antaneille sankarivainajillemme. Meidän ikäiset esi-isämme taistelivat meille itsenäisyyden. Heidän ansiostaan me saamme pelata jääkiekkoa Suomen Lapissa ja sen pääkaupungissa Rovaniemellä. Kiitollisuutta tuntien haluamme sodissa kaatuneita kunnioittaa. Samaan ajankohtaan suunnitellut harjoitukset siirsimme valmennusjohdon kanssa myöhemmäksi, kertoo RoKin Mestis-joukkueen kapteeni Henri Joki-Erkkilä.

Ennen Suomi 100-ottelua on huomenna lauantaina edessä vielä vierasottelu Iisalmessa IPK:ta vastaan. Klo 17:00 alkavaa ottelua voit jännittää Elisa Viihde Sportin tai Fanseatin nettitv:n kautta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa