Pisteet Espooseen niukasti maalein 1-2

9. joulukuu, 2017 22:19


RoKi kohtasi viikon toisessa ottelussaan perjantaina Espoo Unitedin Lappi Areenalla. Ottelu oli tasaista vääntöä jossa molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa. Espoo otti kiinnityksen voittoon Aleksi Järvisen maalilla vain reilu minuutti ennen kolmannen erän loppua.

RoKin ainoasta maalista vastasi Kristian Kangas toisessa erässä ohjaten Tino Metsävainion laukauksen maaliin. RoKin maalissa Paavo Hölsä torjui 25 kertaa ja Espoon Niko Viksten 28 laukausta.

RoKin parhaana palkittiin maalintekijä Kangas ja Classic American Diner Sampokeskuksen nälkäisimmäksi pelaajaksi valittiin Malo Ville.

Ottelu toi RoKille tappion lisäksi murheita Olli-Matti Järvelän ja Ville Heikkisen loukkaantumisten muodossa. Alkulämmittelyssä loukkaantuneen ja hyviä otteita RoKin paidassa esittäneen Heikkisen lainapesti RoKissa päättyi tällä erää tähän otteluun. Järvelän, ja myös muiden loukkaantuneiden pelaajien, poissaolojen pituuteen saataneen tarkennusta ensi viikon alkupuolella.

RoKi kohtaa ensi viikon keskiviikkona klo 18:30 alkavassa kotiottelussa Jokipojat. Viikonloppuna on sen sijaan edessä pitkästä aikaa pidempi vieraspelimatka sillä RoKi matkustaa Imatran Ketterän ja Savonlinnan Pallokerhon vieraaksi.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa