Seuraava peli


TsSKA saapui jälleen Rovaniemelle – RoKi vastaa leirin järjestelyistä

12. heinäkuu, 2017 19:49


Moskovan TsSKA:n KHL-joukkue leireilee jo neljännen kerran peräkkäin Rovaniemellä. TsSKA viihtyy myös tällä kertaa Rovaniemellä kaksi viikkoa. Leirikohteena on jälleen tuttuun tapaan Santasport Lapin Urheiluopisto ja Lappi Areena ympäristöineen. RoKi vastaa leirin järjestelyistä.

Mielenkiintoinen yksityiskohta RoKin ja TsSKA:n välillä on se, että RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen on valmentanut sekä TsSKA:n valmentajaa Dmitri Yuskevichia Kärpissä, että GM Sergei Fedorovia Magnitogorskissa ja toiminut myös Yuskevichin kanssa samassa valmennustiimissä Sibirissä.

Joukkueen vahvuudessa Rovaniemellä on noin 50 henkilöä. Raskaan harjoitusjakson lomassa ohjelmaan sisältyy kaksi vapaapäivää jolloin pelaajat ja joukkueenjohto viihtyvät lähinnä kalastuksen, golfin, saunomisen ja muiden aktiviteettien parissa. Joukkueen harjoitukset ovat yleisölle avoimia.

Euroopan kärkijoukkueisiin lukeutuva TsSKA voitti päättyneellä kaudella jo kolmannen kerran peräkkäin KHL:n runkosarjan. Kausi oli kuitenkin TsSKA:lle pettymys sillä Lokomotiv Jaroslav oli parempi pudotuspelien toisella kierroksella.

 

Kuva: RoKi Hockey


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa