Seuraava peli


Tuomas Salmelasta RoKin ja JYPin yhteistyöpelaaja

27. kesäkuu, 2017 12:53


Viime viikolla RoKi jatkoi torniolaisen puolustajan Tuomas Salmelan sopimusta. RoKin kanssa yhteistyössä myös JYP tulee tarjoamaan Salmelalle kehittymismahdollisuuksia.

Kuluvana kesänä Salmela harjoittelee JYPin liigajoukkueen mukana. Hänen odotetaan pelaavan myös muutamia harjoitus- ja liigaotteluita JYPin paidassa alkavalla kaudella, mutta RoKi on niin sanotusti hänen oma joukkueensa. Salmelan sopimus RoKin kanssa kattaa aiemmin ilmoitetun mukaisesti kauden 2017-18, minkä lisäksi Salmela ja JYPin liigajoukkue ovat solmineet option pelikausista 2018-20.

-Salmela on aktiivinen, kookas ja monipuolinen yleispuolustaja joka kävi JYPin A-nuorten koeleirillä jo muutama vuosi sitten. Hänen kehitystahtinsa on ollut tasaisen vahvaa ja Salmela oli päättyneellä kaudella RoKin tehokkain puolustaja vaikka missasi kolmasosan otteluista vammojen vuoksi. Tuomas muistuttaa minulle olemukseltaan ja pelityyliltään nuorta Mikko Kaltevaa, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

-Tuomas pääsee näyttämään osaamistaan JYPille mikä on hänelle hieno mahdollisuus. Myös seuran kannalta on hienoa, että pelaajat saavat mahdollisuuksia edetä urallaan. Yhteistyöpelaajakuvio JYPin kanssa sopi hyvin myös meidän varsinaisille liigayhteistyöseuroille, joten tämä on kaikin puolin hyvä juttu, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.

 

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa