Uusi katsomopubi avataan perjantain RoKi-Peliitat ottelussa!

11. tammikuu, 2018 20:35


Perjantain ottelussa RoKi-Peliitat avataan uutena myyntipisteenä C-katsomoon sijoittuva Kulma-Pub, josta ottelua on mahdollista seurata erinomaisilta paikoilta.

RoKin junioripuoli on vastannut syksyn ajan Mestis-otteluiden anniskelumyynnistä. Ottelutapahtumien palvelutarjontaa on pyritty kehittämään yhteistyössä junioritoiminnasta vastaavan Rovaniemen Kiekko Ry:n ja edustuskiekosta vastaavan RoKi Hockey Oy:n toimesta. Kulma-Pub on yksi merkittävä osa-alue ottelutapahtuman kehittämisessä sillä se mahdollistaa ottelun seuraamisen ravintolasta. Kulma-Pubin tarjontaa tullaan laajentamaan seuraavissa otteluissa grilliruokien muodossa.

Kulma-Pub on valmistunut talkootyöntekijöiden sekä yhteistyökumppanien tuen ansiosta. RoKi kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mahdollistamassa Kulma-Pubin toteuttamista.

Kulma-Pubin avaamisen kunniaksi tarjolla on avajaistarjouksia! Kulma-Pub aukeaa 1 tunti ennen ottelun alkua. Välittömästi ottelun jälkeen Kulma-Pubissa pidetään jälkipelit jossa haastattelussa on kotijoukkueen ratkaisupelaaja.

Tervetuloa tutustumaan Kulma-Pubin avajaistarjouksiin ja seuraamaan peliä näköalapaikoilta sekä huutamaan RoKi voittoon!

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa