Uusia pelaajasopimuksia: Järvelä, Rahikainen, Laurila ja maalivahti Heikkinen

15. huhtikuu, 2018 18:36


RoKin ja koko Mestiksen kolmen viime kauden yhtenä kovimmista maalintekijöistä kunnostautunut Olli-Matti Järvelä, 27, jatkaa RoKin paidassa. Päättyneellä kaudella 20 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä tehneelle Järvelälle tuleva kausi on jo kuudes perättäinen RoKissa ja hän kuuluukin joukkueen kokeneimpiin pelaajiin. Pelaamisen ohella Järvelällä alkaa viimeinen opiskeluvuosi Lapin ammattikorkeakoulussa.

Uusina kasvoina RoKin kokoonpanossa tullaan näkemään puolustajat Teemu Laurila ja Samuli Rahikainen. Laurila, 20, kävi RoKissa kahden ottelun lainapestillä AIK/Laser HT:sta menneellä kaudella antaen hyvät näytöt osaamisestaan. Laurila tulee suorittamaan varusmiespalveluksen pelaamisen ohessa. Rahikainen, 24, on tuttu pelaaja RoKin uudelle valmentajalle Santeri Immoselle, mikä olikin yksi syy Rovaniemelle tuloon.

Kolmantena uutena pelaajana Rovaniemelle siirtyy maalivahti Vilho Heikkinen Oulun Kärppien A-junioreista. Myös nuorten maajoukkueessa pelanneen Heikkisen on tarkoitus suorittaa varusmiespalvelus pelaamisen ohessa Laurilan tavoin.

RoKilla on sopimukset kahden maalivahdin ja 13 kenttäpelaajan kanssa tulevalle kaudelle. Uusia pelaajasopimuksia julkaistaan mahdollisesti jo tulevalla viikolla.

Maalivahti Paavo Hölsä, puolustaja Eemeli Heikkinen, sekä hyökkääjät Atte Antinaho ja Tuomas Komulainen sen sijaan eivät jatka RoKissa. RoKi kiittää kaikkia pelaajia panoksestaan ja toivottaa onnea tulevaisuuden haasteisiin.

 

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa