Vieraita Forssasta ja Vaasasta

9. tammikuu, 2015 22:45


RoKi avaa Suomi-sarjan kevätkauden tuplakotipeleillä, kun ensin lauantaina vastaan luistelee sarjajohtaja FPS Forssasta ja sunnuntaina Vaasasta saapuu Lappi Areenalla Red Ducks.

Rovaniemeläiset saivat voitokkaan lopetuksen syyskaudelle ja uusi vuosi on tarkoitus jatkaa samoissa merkeissä. Hyvän itseluottamuksen saanut joukkue on levännyt ja parennellut kolhuja joulun ja valmistautuminen kevään tärkeisiin koitoksiin on sujunut hyvillä mielin. Ainoastaan joukkuetta talven aikana vaivanneet  loukkaantumiset ovat tuoneet hieman murheita. Kokoonpanosta on koko kauden sivussa hyökkääjät Samuli Mäenalanen ja Tuomas Juujärvi. Näiden lisäksi eriasteisten loukkaantumisten seurauksena poissa ovat hyökkääjät Antero Rupponen, Janne Pietilä, Toni Pietilä ja puolustajista Samuli Hietala ja Jarkko Heikkilä. Kokoonpanoon nousee huomenna RoKin Rebelsin puolelta hyökkääjä Tomi Hautala. Hyökkääjänä pelaava Hautala tekee huomenna Forssaa vastaan debyytin Suomi-sarjassa.

Sarjajohtaja FPS on pohjoisen kiertueella, jossa he kohtaavat ennen lauantain Rovaniemen peliä Kokkolassa Hermeksen. RoKi ja FPS ovat kohdanneet tällä kaudella kerran ja silloin kotijoukkueena pelannut FPS oli viime hetken maalilla parempi 4-3.

Sunnuntaina vastaan tuleva Red Ducks on kohdattu tällä kaudella kahteen otteeseen ja molemmat joukkueet ovat poistuneet kaukalosta kertaalleen voittajana. Red Ducks on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisenä.

Säväyttääkö vauhtikone Hautala debyytissään ja vapiseeko Vaasan veri?? Se nähdään viikonloppuna, kun kiekko tippuu jäähän molempina päivinä kello 17.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa