Vieraita Imatralta ja Kalajoelta

23. tammikuu, 2015 20:42


Viime sunnuntaina takaisin voiton makuun Iisalmessa päässyt RoKi kohtaa huomenna lauantaina kotiluolassaan Imatran Ketterän ja sunnuntaina vastustajaksi saapuu tuttu taistelupari Kalajoen JHT.

RoKilla on edelleen vajausta kokoonpanossa ja täyttä neljää kenttää ei näillä näkymin peliin saada. Viime viikon voittopeli avasi joukkueen peli-ilmettä huomattavasti ja joukkue on harjoitellut hyvällä ja rennolla ilmeellä tämän viikon.

Kolmen pelit pohkoisen turneella tänä viikonloppuna oleva Ketterä aloittaa pelit perjantaina Kalajoella JHT:n vieraana. Sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena oleva imatralaisporukka on kohdattu tällä kaudella kertaalleen. Imatralla pelattu peli päättyi 5-3 kotijoukkueen voittoon. Ketterän tehokkaimpia pistemiehiä tällä kaudella ovat olleet Arttu Reponen (7+19) ja Jesse Koskinen (9+15).

Kalajoki on kohdattu tällä kaudella jo kolmeen otteeseen. RoKi on voitoissa hieman niskan päällä sillä joukkue on voittanut otteluista kaksi. JHT:n tehokkaimpia tällä kaudella ovat olleet kokenut Tomi Gronoff (8+19) ja Matti Kivisilta (12+14). JHT on sarjassa kuudentena ennen perjantain kotipeliään Ketterään vastaan.

Runkosarja on reilu kuukausi enään jäljellä ja play off- paikoista taistellaan tiukasti. Kaikki kannustamaan RoKia voittoon viikonlopun peleistä! Pelit alkaa molempina päivinä klo 17.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa