Kahden pelin viikko huipentuu perjantaina RoKi Goes Disco – teemaotteluun

16. lokakuu, 2018 09:00


RoKilla alkaa keskiviikkona kahden ottelun viikko, kun vastaan asettuu vierasottelussa Jokipojat. Perjantaina RoKi Goes Disco – teemapelissä Lappi Areenalle saapuu vieraaksi LeKi. Rovaniemeläiset löytyvät otteluihin lähdettäessä sarjataulukon sijalta viisi.

RoKilla on edessä kaksi kovaa kärkipään vastusta kuluvalla viikolla. Kuva: Sami Kemppainen

Joukkue suuntaa keskiviikoksi Joensuuhun, jossa peliä isännöi sarjakolmonen Jokipojat. Ärjypaidat kohtasivat viimeisimmässä ottelussaan LeKin kotijäällään. Ottelu päättyi lempääläläisten voittoon 3-1. Jokipoikien alkukausi on sujunut mallikkaasti, joten luvassa on varmasti kova kamppailu pisteistä. Peli alkaa klo 18.30 ja ottelua voi seurata Elisa Viihde Sportin kautta, jossa lähetys alkaa 10 minuuttia ennen ottelun alkua.

Perjantaina vastaan asettuu RoKi Goes Disco – teemaottelussa sarjakärki LeKi. Lempääläläisten alkukausi on mennyt hienosti, kun joukkue on voittanut kahdeksasta alkukauden pelistään kuusi. Joukkue on onnistunut voittamaan viimeiset kolme ottelua varsinaisen peliajan jälkeen, joten perjantai-illaksi saadaan Lappi Areenalle kova vastustaja. Teemaan sopivasti pelin aikana soitetaan myös 70-luvun kovimpia discohittejä.

— Olemme palautuneet viime viikosta ja huomenna vasta treenit, joten ei ihmeitä ehdi enää tekemään. Samaa ilmettä haetaan kuin Ketterä-pelistä, vaikka siitä ei pisteitä irronnutkaan. Se oli selkeästi meidän paras pelimme viime viikolla. Seitsemän pelaajaa on armeijan palveluksessa, joten se luo haasteita kokoonpanoon, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi viikon otteluita.

Seuraa häntä – pelaaja: #29 Christoffer Seppelin

Seppelin on nopeajalkainen ja tehokas hyökkääjä, mikä näkyy miehen pistesaldossa (2+5=7) ja tämä oikeuttaa sisäisen pistepörssin toiseen sijaan. Ketterä-ottelussa 25-vuotias Sport-kasvatti iski kahden miehen alivoimalla rovaniemeläisten ainoan osuman, mikä kertoo miehen kovasta luisteluvoimasta.

Lipunmyynti ja areenan palvelut

Lipunmyynti perjantain otteluun avautuu klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi.

Areenan katsomoravintola Kulmapubi ja C-katsomon anniskelualue palvelee tuttuun tapaan perjantaina klo 17.30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa ja kannustamaan RoKi voittoon!


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa