Viikkokatsaus: Kiekkokevään jatko ratkaistaan NYT!

12. maaliskuu, 2019 13:38


Kuva: Oona Sarajärvi

RoKi ei ollut viime viikon vieraspeleissä parhaimmillaan ja Sinisten katse onkin kiinnitetty jo tiukasti tämän viikon otteluihin. Kauden jatkuminen pudotuspeleissä on edelleen RoKin omissa käsissä. Voitot molemmista runkosarjan jäljellä olevista otteluista varmistaisivat paikan jatkopeleissä. Myös yhdellä voitolla ja jopa pisteettömällä viikolla kevään jatkuminen on mahdollista, joskin tällöin joudutaan jännittämään omien pelien lisäksi K-Vantaan ja IPK:n keräämiä pisteitä. Viikon ensimmäinen ratkaisunpaikka on keskiviikkona, jos RoKi nappaa tuolloin enemmän pisteitä kuin K-Vantaa ja IPK, varmistuu Mestiksen pudotuspelien pelaaminen Rovaniemellä.

MAHDOLLISUUS TEHDÄ SEURAHISTORIAA

Keskiviikkona runkosarjan viimeiseen kotipeliin RoKin vastustajaksi saapuu Joensuun Jokipojat. Jokipojat on sarjataulukossa viidennellä sijalla vain kahden pisteen päässä nelossijasta, joka takaisi kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. RoKin kapteeni Henri Joki-Erkkilä ennakoi tiistaina aamujäiden jälkeen joensuulaisten kohtaamista:

– Jokipoikia vastaan pitää laittaa kaikki likoon. Meidän pitää löytää se koko viisikon liike niin sitä kautta päästään haastaan. Kun ollaan puolustettu ja hyökätty viidellä kaverilla niin sitä kautta ollaan oltu peleissä vahvoilla ja sitä meidän pitää huomenna olla valmis tekemään.

Runkosarja laitetaan RoKin osalta pakettiin perjantaina Kokkolassa. Ennen kahta viimeistä runkosarjapeliään Hermes on tasapisteissä LeKin kanssa mutta kokkolalaiset johtavat sarjaa paremman maalieron turvin. RoKin edetessä pudotuspeleihin on Hermes yksi todennäköisimmistä ensimmäisen kierroksen vastustajista.

Tämän viikon ottelut tarjoavat RoKille hienon mahdollisuuden tehdä seurahistoriaa ja tuoda Mestiksen pudotuspelit ensimmäistä kertaa Rovaniemelle. Myös RoKin päävalmentaja Santeri Immonen korostaa positiivista näkökulmaa tulevaan viikkoon:

– Me ollaan itse ansaittu tämä tilaisuus, omalla pelillä ja omilla suorituksilla ollaan päästy tähän asti. Nyt meidän pitää vaan löytää rentous takaisin pelaamiseen. Ei mietitä liikaa tai tehdä asioista isompia kuin ne onkaan. Selväähän on, että keskiviikkona on saatava parasta irti itsestämme ja palattava sitä kautta takaisin voittojen tielle. Meillä on nyt kuitenkin hyvä fiilinki joukkueessa.

Rokin kokoonpanosta tärkeällä viikolla on loukkaantumisten tai sairastelujen vuoksi poissa vain pitkäaikaispotilas Malo Ville.

OTTELUISÄNTÄNÄ ROI KATSASTUS AUTOILIJAN AVAINASEMAT

Keskiviikkona otteluisäntänä on Roi Katsastus Autoilijan Avainasemat. Katso edulliset nettihinnat tästä linkistä!

 

LIPUNMYYNTI JA  AREENAN PALVELUT

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat tuntia aiemmin. Lappi Areenan katsomoravintola on saanut uuden ilmeen ja kantaa jatkossa nimeä Bar Harmaa Kulma. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Liput ennakkoon myy Prisma RovaniemiLapland Safaris, sekä Rovaniemen matkailuinfo.

Tervetuloa Lappi Areenalle kannustamaan RoKi pudotuspeleihin!

VIERASOTTELUN NÄKYVYYS

Perjantain vierasottelu on nähtävissä Elisa Viihde Sport -kanavalta (mahdollisesti Beta Sport), sekä Pub Punapippurissa valkokankaalta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa