Viikkokatsaus: Nyt pelataan kahdesti kotikirnussa!

28. tammikuu, 2019 16:48


Kuva: Oona Sarajärvi


Viime viikon vieraspelit päättyivät RoKin tappioon ja jatkoaikavoittoon.

KOOVEE piti pisteet Tampereella, kun se voitti RoKin 6-2. RoKin peliä rikkoivat etenkin toisessa ja kolmannessa erässä runsaat rangaistusminuutit. Kuudesta maalistaan KOOVEE iskikin kolme ylivoimalla ja yhden tyhjään maaliin.

Lauantaina RoKi karkasi kahdessa ensimmäisessä erässä LeKiä vastaan jo kolmen maalin johtoon. Lempääläiset onnistuivat kuitenkin kipuamaan kolmannessa erässä tasoihin tehden kolme maalia ilman maalivahtia. Lopulta RoKi nappasi ottelusta mukaansa kaksi sarjapistettä Olli-Matti Järvelän jatkoaikamaalilla.

KAHDEN KOTIOTTELUN VIIKKO

Tämän viikon ensimmäiseen otteluun RoKi saa vieraakseen IPK:n. Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen juuri ennen vuoden vaihdetta päättyi Iisalmessa RoKin 2-5 vierasvoittoon. Tämän jälkeen IPK kulki viiden ottelun voittoputkessa, kunnes se hävisi viime viikon molemmat ottelunsa Hermestä ja SaPKoa vastaan.

Perjantain ottelu on RoKin kauden ensimmäinen kotiottelu Ketterää vastaan. Kaksi aiempaa kohtaamista Imatralla ovat päättyneet kotijoukkueen 3-1 ja 3-2 voittoihin. Näin tulevaa viikkoa ennakoi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen:

-Mikäänhän ei ole muuttunut siinä mielessä, että edelleen tärkeistä pisteistä pelataan. Lauantain LeKi pelin esityksen jälkeen voidaan lähteä viikkoon taas positiivisella mielellä. IPK:ta vastaan meidän pitää pystyä vastaamaan siihen hyvään kiekolliseen peliin ja paikattomaan hyökkäyspeliin, jota IPK on pystynyt viime aikoina esittämään. Ketterää vastaan on pelattu tällä kaudella hyviä pelejä, vaikka pisteitä ei olekaan niistä tullut. Nyt meillä on kotona revanssin paikka.

Myös Olli Iisakka lähestyy maaottelutaukoa edeltäviä pelejä hyvillä mielin:

-Hyvillä fiiliksillä voi lähteä tämän viikon peleihin lauantain voittopelin jälkeen. Kovat vastukset on luvassa. IPK on  pelannut hyvin valmetajan vaihdoksen jälkeen. Ketterää vastaan ei olla vielä voitettu tällä kaudella mutta nyt saadaan kotiyleisön tuki taakse ja se auttaa varmasti.

Poissaolijoista Rasmus Reijolan lainasopimus HPK:ssa jatkuu 14.2. asti. Malo Villen kausi on päättynyt, Gabin Ville sen sijaan on keskiviikon IPK ottelussa pelikiellossa KOOVEE ottelun päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena. Kasper Elo on vielä kuluvan viikon sivussa. Fabien Bourgeoisin pelikunto on vielä epäselvä.

LIPUNMYYNTI JA AREENAN PALVELUT

Viikon molemmat ottelut alkavat klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat tuntia aiemmin. Lappi Areenan katsomoravintola Kulmapubi sekä C-katsomon anniskelualue palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Liput ennakkoon myy Prisma RovaniemiLapland Safaris, sekä Rovaniemen matkailuinfo.

Tervetuloa otteluihin kannustamaan RoKi voittoon!

TULEVAT OTTELUT

Seuraavalla viikolla vietetään maaottelutaukoa, eikä Mestiksessä pelata lainkaan.

Keskiviikkona 13.2. pelattava RoKi – Keupa HT on Lätkässä Lappiin ILMAISOTTELU, jossa alueen yritykset tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn kaikille lappilaisille!

Perjantaina 15.2. ja lauantaina 16.2. RoKi pelaa vierasottelut TuTo Hockeyta ja K-Vantaata vastaan.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa