Viikkokatsaus: Pudotuspelipaikan jahti jatkuu kotona ja vieraissa!

27. helmikuu, 2019 00:18


Kuva: Oona Sarajärvi


Viime viikolla Lappi Areenan yleisö pääsi todistamaan RoKin tiukkaa taistelua kahta kovaa joukkuetta, Hermestä ja Ketterää, vastaan. Kuluvalla viikolla Napapiirille leveyksille RoKin vieraiksi saapuu toista viikkoa putkeen Mestiksen kärkijoukkueita. Kotipelien välissä RoKi matkaa Iisalmeen IPK:n vieraaksi.

Keskiviikkona RoKin haastajaksi asettuu SaPKo, joka kamppailee kotiedusta pudotuspeleihin. Savonlinnalaiset saapuvat Rovaniemelle neljän ottelun voittoputkessa. RoKi ja IPK kohtaavat jo kuudetta kertaa tällä kaudella. Keskinäisten otteluiden voitot ovat ennen kauden viimeistä keskinäistä runkosarjapeliä päättyneet RoKin hyväksi 3-2. RoKin päävalmentaja Santeri Immonen ennakoi tulevaa viikkoa seuraavasti:

– Tiukka ja mielenkiintoinen kolmen ottelun viikko on edessä. Katse on nyt kuitenkin vielä täysin viikon ensimmäisessä pelissä. SaPKo on kiekollisesti vahva joukkue, jonka peliin meidän pitää pystyä vastaamaan.

Keskiviikon ottelussa otteluisäntänä ovat Rovaniemen alueen K-Marketit. Ennen ottelua Rovaniemen alueen K-Marketit lahjoittaa stipendin RoKin junioritoiminnalle vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastuksen tukemiseen.

Lauantaina RoKi saa jälleen vastaansa sarjakärjen. Lempäälän LeKi ohitti Kokkolan Hermeksen ja nousi sarjan ykköspaikalle, kun sekä RoKi että Ketterä jättivät kokkolalaiset viime viikon peleissä pisteittä. Lauantain otteluun Napapiirin Energia ja Vesi Oy tarjoaa kaikille Rovaniemen alakoululaisille ilmaisen sisäänpääsyn. Lauantain ottelussa otteluisäntänä on Hartwall.

– Meidän pitää nyt jatkaa sitä samaa työntekoa mitä on ollaan viime peleissä esitetty. Pysytään omassa suunnitelmassa ja jokainen hoitaa oman roolinsa, niin sillä nämä pelit hoituu, kommentoi RoKi puolustaja Samu Paajanen.

RoKin kokoonpanosta sivussa on vain pitkäaikaispotilas Malo Ville.

LIPUNMYYNTI JA  AREENAN PALVELUT

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja lauantain peli klo 17:00. Molempina päivinä areenan ovet avautuvat tuntia aiemmin. Lappi Areenan katsomoravintola on saanut uuden ilmeen ja kantaa jatkossa nimeä Bar Harmaa Kulma. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Liput ennakkoon myy Prisma RovaniemiLapland Safaris, sekä Rovaniemen matkailuinfo.

VIERASOTTELUN NÄKYVYYS

Perjantain vierasottelu on nähtävissä Elisa Viihde Sport -kanavalta (mahdollisesti Beta Sport), sekä Pub Punapippurissa valkokankaalta.

TULEVAT OTTELUT

Perjantaina 8.3. KeuPa HT – RoKi

Lauantaina 9.3. Peliitat – RoKi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa