Viikkokatsaus: RoKi kohtaa LeKin ja KOOVEE:n vieraskaukalossa – Eetu Karvinen palaa kaukaloon

23. tammikuu, 2019 14:57


Kuva: Tommy Jokelainen

RoKi matkustaa viikonlopuksi Tampereen seudulle kohdatakseen Tampereen KOOVEE:n sekä lauantaina sarjakakkosen LeKin. Perjantaina vastaan asettuva KOOVEE sen sijaan pitää tällä hetkellä hallussaan sarjataulukon viimeistä sijaa. Molemmat joukkueet pelaavat vielä yhden ottelun ennen RoKin kohtaamista.

RoKin osalta edellinen 40-vuotis juhlapeliviikko päättyi harmittavasti pisteettömästi ja joukkue lähteekin hakemaan tämän viikon vieraspeleistä tärkeitä pisteitä. Kokoonpanosta ovat edelleen sivussa Kasper Elo sekä Malo Ville. Elo palaa kaukaloon arviolta noin 2-3 viikon kuluttua. Villen kausi taas on jo päättynyt. Rasmus Reijola on HPK:n paidassa Liiga-jäillä lainassa 14.2. asti. Liikettä on myös takaisin kaukaloon, sillä muutaman viikon sivussa ollut Eetu Karvinen palaa kokoonpanoon perjantain ottelussa.

– Taas on tärkeä viikko meille edessä, joista pisteitä pitää saada. Hommahan ei tästä helpotu ja kovia pelejä on luvassa. KOOVEE:n sarjasijoitus on tällä hetkellä mitä on, mutta se on sitkeä joukkue ja täysi iltapuhde on tulossa. Joukkueessa on pientä flunssaa liikkeellä mutta muuten otteluihin päästään lähtemään täydellä kokoonpanolla, kommentoi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

Vierasotteluiden näkyvyys

Molemmat vierasottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Sport -kanavalta, sekä Pub Punapippurissa valkokankaalta.

Tulevalla viikolla kaksi kotiottelua

Ensi viikolla RoKi pelaa kaksi kotiottelu. Keskiviikkona 30.1. Lappi Areenalle saapuu  IPK ja perjantaina 1.2. Imatran Ketterä. Liput ennakkoon myy Prisma Rovaniemi, Lapland Safaris, sekä Rovaniemen matkailuinfo.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa