Viikonloppu alkoi voitolla

30. tammikuu, 2015 21:35


Viime vuosina vaikeaksi paikaksi osoittautunut Seinäjoki ja sen pieni kaukalo oli tällä kertaa armollisempi, kun RoKi saalisti selvän 1-5 (0-0, 1-4, 0-1) voiton tänään perjantaina S-Kiekosta.

Voitto oli RoKille jo neljäs putkeen vaikean vuodenvaihteen jälkeen. Joukkue on saanut hitsattua rivejä kuntoon ja se alkaa näkyä myös tuloksellisesti. Tänään Seinäjoella esiintyi hyvin valmistautunut rovaniemiläisryhmä. ”Ensimmäinen erä oli tosi mallikasta pelaamista. Paras vieraspelialoitus tällä kaudella. Tietenkin maalit jäi puuttumaan, mutta toisessa erässä saatiin niitäkin sitten mukava määrä”, mietti RoKin päävalmentaja Petteri Hirvonen pelin jälkeen. Erä oli kokonaisuudessaan täysin RoKin hallintaa.

Toinen erä ratkaisi ottelun sillä RoKi maalasi erässä peräti neljästi. Hyviä ja tehokkaita otteita jatkanut joukkeen kapteeni Hannu Erkkilä (2+0) kahdesti, Elias Klytseroff (1+1) kerran ja verkkoa heilutti myös Olli-Matti Järvelä kertaalleen. Maaleissa oli hyvin mukana myös Henri Fomin, joka oli syöttäjänä kolmeen maaliin. Myös kotijoukkue maalasi erässä kerran, mutta viimeiseen erään lähdettiin vierasjoukkueen selvässä 1-4 johdossa.

Kolmas ja viimeinen erä oli voiton varmistelua ja hyvä pelifiiliksen ylläpitämistä. Maalipaikkoja tosin oli, mutta tulosta saatiin aikiseksi vain kertaalleeni. Taistelija, ikiliikkuja ja tsemppari Tommi ”Männistön lempilapsi” Siliämaa laukoi RoKin viidennen maalin ja ottelunn lopputuloksen 1-5. Syötön maaliin antoi KeuPasta lainalla olevat Tomi Ahonen ja Jussi Viitanen.

RoKin maalissa pelannut Tuomas Saarela joutui torjumaan ottelussa 42 kertaa.

Matka jatkuu huomenna Tampereelle, jossa lauantai-iltapäivän koitoksessa kohdataan hyvään vireeseen päässyt KooVee.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa