Viikonlopun saldona yksi piste – Ensi viikolla kaksi kotipeliä

4. helmikuu, 2018 18:29


Perjantaina oli ohjelmassa kolmen vieraspelin reissun toinen ottelu Peliittoja vastaan Heinolassa ja lauantaina pelattiin Ketterän kotikaukalossa Imatralla. RoKi lähti perjantain Heinolan vierasotteluun hakemaan kolmea pistettä Vantaan keskiviikkoisen jatkoaikatappion jälkeen. Ottelu päättyi Peliittojen voittoon jatkoajalla maalein 3-2.

−Molemmilla oli paikkansa jatkoajalla, ja pääsääntöisesti toinen tekee. Olen monesti pelin jälkeen sanonut, että oli hyvää peliä. Tänään oli huono jääkiekkopeli, vähän samanlainen kuin edellinen Heinolan vierailu ennen Joulua. Silloin oli positiivisempi tulos, mutta peli oli sekavaa. Tämä oli meille neljäs jatkoaikaottelu putkeen ja kolme niistä ollaan hävitty. Pitää miettiä syntyjä syviä ja lähteä kohti Imatraa, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen pohdiskeli ottelun jälkeen.

Lauantaina RoKi lähti Imatralle haastamaan Ketterää. RoKi sai otteluun hyvän alun mikä näkyi myös tuloksen muodossa kahden maalin myötä. Ketterä kuitenkin tasoitti pelin vielä ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla ja erätauolle lähdettiin tasatilanteessa. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa. Ottelu päättyi lopulta Ketterän 5-4 voittoon kolme minuuttia ennen loppua syntyneellä maalilla jonka Ketterän pelaaja ohjasi ilmasta ohi maalivahti Rasmus Reijolan.

-Meiltä erittäin hyvä valmistautuminen ja peliin tuleminen vaikka on kova viikko takana. Jarkko Harjula sai tällin ja joutui jättämään pelin kesken. Tämä oli pienten marginaalien ottelu. Me ei onnistuttu ratkaisuhetkillä niissä paikoissa mitkä meillä oli ja vastustaja sen sijaan onnistui, Karjalainen kertoi ottelun jälkeen.

Tulevalla viikolla taistellaan taas tärkeistä pisteistä kun RoKi pelaa kahdesti Lappi Areenalla. Keskiviikkona on vastassa sarjakärki KeuPa HT ja perjantaina Kiekko-Vantaa. Molemmat ottelut alkavat klo 18:30.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa