Voitokas alku kaudelle – IPK kaatui 3-1

28. syyskuu, 2018 23:08


RoKi ja IPK Iisalmesta kohtasivat perjantai-iltana Mestis-kauden avausottelussa Lappi Areenalla. RoKi oli parempi maalein 3-1 yli 1500 katsojan silmien edessä.

RoKin ensimmäistä maalia saatiin odotella aina toisen erän lopulle asti. Aleksi Poikola iski RoKin 1-1 -tasoituksen Olli-Aleksi Pietilän ja Christoffer Seppelinin näyttävän kuvion jälkeen. Kolmannen erän puolivälissä nähtiin niin ikään hieno kuvio ja sen myötä RoKin 2-1 johtomaali, kun Olli Rönkkö ja Henri Joki-Erkkilä petasivat avopaikan Turkka Pumpaselle. Julius Hermonen viimeisteli 3-1 maalin tyhjään maaliin vapauduttuaan maalintekoon Seppelinin blokattua IPK-laukauksen.

-Työmäärä toi meille voiton tänään. Peli ei ollut kauneinta mahdollista ja peli ei vielä aivan kohdillaan. Työn kauta saimme luotua hyvän määrän maalipaikkoja. Nyt palautellaan ja huomenna kohti Kokkolaa, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kertoi pelin jälkeen.

Lauantaina RoKi kohtaa Kokkolan Hermeksen vieraskaukalossa. Ensi viikolla onkin edessä kahden kotipelin viikko, kun keskiviikkona opiskelijapelin vieraaksi saapuu SaPKo ja lauantain lastenpeliin TUTO.

 


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa