Yhdeksän pisteen viikonloppu!

1. helmikuu, 2015 20:43


Vieraskiertueen kolmaskin peli toi voiton RoKille. Tänään sunnuntaina kaatui Vaasassa Red Ducks tiukan taistelun jälkeen 3-4 (0-4, 1-0, 2-0).

Kolme peliä kolmeen päivään ja kaikista voitto. RoKin viikonloppu sujui täydellisesti ja vaikea vuodenvaihde on taakse jäänyttä elämää. Tänään Vaasassa oli taas hyvin otteluun valmistautunut joukkue ja RoKi kuritti Red Ducksia ensimmäisessä erässä peräti neljästi. RoKin hallintaa tosin auttoi vaasalaisten jäähyily ja paikkoja oli viimeistellä enemmänkin kuin neljä kertaa. Maalintekijöinä erässä olivat hienon viikonlopun jälleen pelannut Hannu Erkkilä (2+0) kahteen otteeseen, Henri Fomin ja Olli-Matti Järvelä.

Viikonlopun rasitukset alkoivat näkyä hieman ottelun toisessa ja kolmannessa erässä. RoKi ei ollut enään niin virkeä ja ote herpaantui ajoittain, jolloin kotijoukkuekin sai omat mahdollisuudet. Toisessa erässä Red Ducks pääsikin kaventamaan pelin1-4:ään. Viimesessä erässä kotijoukkue sai yhä enemmän pelin hallintaan ja onnistumisiakin tuli Red Ducksille kahteen otteeseen. Kahden kavennusmaalin seurauksena ottelun lopusta tuli jännittävä, kun vaasalaiset hakivat tasoitusta. RoKi kuitenkin kesti painostuksen ja summerin soidessa väsynyt vierasjoukkue sai tuulettaa helpottuneesti täydellisesti menneen viikonlopun jälkeen. Voittojen ansioista rovaniemeläiset nousivat sarjataulukossa sijalle viisi.

RoKi saa levätä reilun viikon verran ja loppurutistus runkosarjan osalta alkaa keskiviikkona 11.2, kun vieraaksi Lappi Areenalla saapuu JHT Kalajoelta.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa