Yksi uusi pelaaja ja neljä jatkosopimusta

8. huhtikuu, 2018 19:31


RoKin joukkueen rakentaminen Mestis-kaudelle 2018-19 jatkuu viiden tuoreen pelaajasopimuksen myötä.

Maalinsuulla jatkaa Rasmus Reijola, jolle tuleva kausi on toinen Rovaniemellä. Reijola, 25, kamppaili alkukaudella peliajasta Paavo Hölsän kanssa. Hölsän joulukuisen loukkaantumisen jälkeen Reijola kantoi päävastuun RoKin maalilla ja onnistui myös maalinteossa Espoo Unitedia vastaan.

Uutena pelaajana RoKiin siirtyy Mestiksen tuore pronssimitalisti ja edellisen kauden mestari Kasper Elo SaPKosta. Elo, 23, pystyy pelaamaan sekä keskushyökkääjänä, että laidassa. Päättyneellä kaudella Elo teki 20 tehopistettä 49 ottelussa. Rovaniemelle Elo tulee hakemaan isompaa roolia ja nostetta uralleen.

Olli-Aleksi Pietilä jatkaa RoKin keskushyökkääjäosastolla. Pietilälle, 24, tuleva kausi on neljäs RoKissa. Lapin ammattikorkeakoulussa opiskeleva Pietilä on tehnyt kahdella edellisellä kaudella yhteensä 58 tehopistettä.

Kesken viime kauden RoKiin siirtynyt hyökkääjä Eetu Karvinen, 25, nähdään myös tulevalla kaudella RoKin paidassa. Karvinen pelasi RoKissa 20 ottelua tehden 7 tehopistettä.

Puolustusosastolla jatkaa Eemeli Piippo. Päättyneellä kaudella Piippo, 21, suoritti varusmiespalveluksensa pelaamisen ohessa. Kuluneella kaudella Piippo kärsi myös loukkaantumisista, mutta oli terveenä ollessaan runkopuolustajia.

Tuoreiden sopimusten myötä koossa on 11 pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2018-19. Uusia sopimusuutisia on luvassa jo ensi viikolle.

 

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa