Seuraava peli


Juhani Tammisen esimiesseminaari ja Tami Corner – Tamit kohtaavat!

26. helmikuun, 2017 23:59


Tami_seminaari_juliste_a3_2

RoKi Hockey ja Juhani Tamminen järjestävät 10. maaliskuuta esimiesseminaarin klo 15:00-17:00 Hotel Santa Clausissa. Päivä huipentuu RoKi-TUTO -otteluun, jossa Aurinkokuningas Juhani Tamminen ja Aurinkoprinssi Juhani Tamminen kohtaavat. Ottelun yhteydessä on luvassa katsaus illan ottelun tapahtumiin Tami Cornerin kautta, jossa vieraina ovat ennen ottelua joukkueiden päävalmentajat sekä ottelun jälkeen Aurinkoprinssi. Ottelussa kehissä nähdään TUTO:n Leijona-legenda Petteri Nummelin.

Juhani Tammisen esimiesseminaari ”10 askelta voittajaksi” ei jätä taatusti ketään kylmäksi. Aurinkokuninkaana ja Don Tamina tunnettu jääkiekko- ja yritysvalmentaja, ex-huippupelaaja ja Leijona-kapteeni sekä mediapersoona Juhani Tamminen ottaa tilanteen haltuun ja lumoaa kuulijansa karismallaan ja kokemuksellaan. Juhani Tammisen ammattitaitoon luottavat niin globaalien suuryritysten johtoryhmät kuin pienemmät pk-yritykset. Oli kyse sitten joukkuepelaamisesta, johtajuudesta, asenteesta tai suorituksen parantamisesta, on Tammisen luentojen perustana vankka ammattitaito, 50 vuoden kokemus ja opettajankoulutus.

-Olen todella innoissani – kyseessä on ainutlaatuinen kiekkopäivä! Kaksi Juhani Tammista takaavat laadun: vanhempi luentosalissa ja nuorempi kaukalossa. Jo kärppäaikana tein valtavasti töitä pohjoissuomalaisen jääkiekon eteen. Viimeistään Vaasan Sportin päävalmentajana upealla Lappi Areenalla opin ymmärtämään Pohjois-Suomen kaikki ulottuvuudet. Suomalaisen jääkiekon suurin kasvupotentiaali on Lapissa ja Oulun jälkeen Rovaniemi toimii sen luonnollisena keskuksena, jossa on mittaamattomat mahdollisuudet. Päivä tulee kruunaamaan tämän ajattelun. Yhdessä seuran, kaupungin, yrityselämän ja kannattajien kanssa Rovaniemelle on erinomaiset edellytykset luoda kiekkobuumi. RoKi modernina seurana ymmärtää, että tällaisia promootiopäiviä tarvitaan – paketti tarjoaa jokaiselle jotakin eikä taatusti jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa juttelemaan kanssani ottelun yhteydessä Lappi Areenalle – selfiet ja nimmarit onnistuu, Aurinkokuningas Juhani Tamminen ennakoi Rovaniemen vierailuaan.

-10 askelta voittajaksi kiteyttää 50-vuoden kokemukseni siitä mitä voittaminen vaatii eri rooleissa. Tulen korostamaan etenkin henkisiä taitoja sillä ne ovat ratkaiseva askel tuloksen tekemisessä sen jälkeen kun fyysinen, tekninen ja taktinen osaaminen on riittävällä tasolla. Paketti tarjoaa taatusti rahoille vastinetta, Tami lähettää terveisensä esimiesseminaarin osallistujille.

-Aivan mahtava homma, että saadaan Aurinkokuningas Rovaniemelle ja Lappi Areenalle! Tulee olemaan siistiä päästä tapaamaan häntä ja vaihtamaan muutama sana, RoKin kultakypärä Juhani Tamminen kommentoi kaimansa kohtaamista.

-Huikea juttu, että meidän Tami ja Aurinkokuningas Tami kohtaavat. Kiitokset Tamille, että hän koki tapahtuman tärkeäksi ja löysi kalenteristaan tilaa tähän ajankohtaan. Tapahtumassa on hienot elementit: Tamin esimiesseminaari ensimmäistä kertaa Rovaniemellä, Tamien kohtaaminen, molempien HIFK-tausta sekä kruununa illan ottelu TUTO:a vastaan, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo tapahtumasta.

”Parhailta valmentajiltani olen oppinut, että suuri osa ihmisistä pystyy tekemään yksinkertaisista asioista monimutkaisia. Vähän on niitä, jotka tekevät monimutkaisesta yksinkertaisen. Itse pyrin tekemään valmennuksestani selkokielistä, yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää. Tätä periaatetta kutsun KISS-filosofiaksi.” – Juhani Tamminen

Tapahtuman hinta:
• Esimiesseminaari 59€ / hlö tai 5 hlön paketti 250€
• Tami Corner 49€ / hlö
• Yhteispaketti 79€ / hlö

Tami Corner Clubikorttilaisille veloituksetta!

Varaa paikkasi esimiesseminaariin ja Tami Corneriin tästä linkistä.


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa