Kausarihaaste 59€ / 1500 kpl

 

RoKi järjestää kausarihaastekampanjan 5.3.-24.3.2019!

Haastekampanjan kautta kauden 2019-20 kausikortti on tarjolla hintaan 59€ ilman merkittyä istumapaikkaa. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on tarjolla hintaan 89€.

Ottelua kohti hinnaksi jää vain 2,36€ eli neljän normaalin ottelulipun hinnalla lunastat kausikortin.

RoKi kiittää kaikkia kaudella 2018-19 kausarihaastekampanjaan osallistuneita ja haastaa kaikki uudet ja vanhat kausikorttilaiset mukaan – toteutetaan kausarihaaste jälleen yhdessä!

Kampanjan toteutumisen edellytyksenä on, että 1500 kausikorttivarausta toteutuu 24.3. mennessä.

 

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ tai toimisto@rokihockey.fi

 

Kausarihaasteen infot:

 

Kausikortti on samalla etukortti, joka oikeuttaa eri yritysten tarjouksiin. Etujen hyödyntämisen kautta voit parhaimmillaan säästää kausikortin arvon.

 

Maksutavat:

Kausikortti maksetaan vasta, jos kampanja toteutuu. Ilmoittautuneille lähetetään maksulinkki sähköpostitse. Maksuaikaa on 7 vuorokautta siitä alkaen, kun kampanjan toteutuminen on varmistunut ja maksulinkki on lähetetty ilmoittautuneille.

Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa tai mobiilipalveluilla. Maksutavaksi käy TYKY 2€ ja 4€ kulttuurisetelit sekä TYKY Online, SMARTUM 5€ kulttuurisetelit ja SMARTUMIN maksukortti, ePassi, Edenredin Mind&Body kulttuurimaksukortti, sekä Eazybreak-mobiiliseteli.

 

Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160