Kausarihaasteen varausehdot

Nämä ovat RoKi Hockey Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat RoKi Hockey Oy (myöhemmin RoKi) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

RoKi järjestää keväällä 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja RoKi:n jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2018-19 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 55€ (ei sis. numeroitua istumapaikkaa) tai 79€ (sis. numeroidun istumapaikan). Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1979 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa RoKi:n Kausarihaaste 2018 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 1979 kpl kausikorttivarausta. RoKi Hockey Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  • Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan RoKi:n verkkosivuilla www.rokihockey.fi tai sähköpostitse toimisto@rokihockey.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa RoKi:n asiakasrekisteriin.
 3. Kampanja-aika
  • Kampanja käynnistyy 19.2.2018 ja päättyy 16.3.2018. RoKi pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.
 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
  • RoKi ilmoittaa kampanjan toteutumisesta RoKi:n nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 55 € (ei sis. numeroitua istumapaikkaa) tai 79€ (sis. numeroidun istumapaikan). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
  • Kampanjan toteutuessa RoKi lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta.
  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä RoKi:n toimistoon toimisto@rokihockey.fi
 7. Kausikorttien toimitus
  • Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä RoKi:n verkkosivuilla. Rovaniemen ulkopuolelle tilatut kausikortit toimitetaan postitse.
 8. Kausikortin voimassaoloaika
  • Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKi:n järjestämissä otteluissa: runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2018-19.

 

Lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160