Kausikortit ja lippupaketit 2018-19

RoKin kausikortilla ja lippupakettien lipuilla olet oikeutettu sisäänpääsyyn kaikkiin RoKin runkosarjan kotiotteluihin, Suomen Cupin kotiotteluihin, sekä Mestis-, Suomi-Sarja- ja Ruotsin 1-div. seuroja vastaan pelattaviin harjoituskotiotteluihin.

Kausikortilla ja lippupaketeilla pääset katsomaan vaivattomasti haluamasi ottelut ilman lippuluukulla jonotusta sekä samalla säästät rahaa.

 

Kausikorttien hinnat 2018-19

 • Kausikorttihaaste 16.3. asti 55€ ilman merkittyä istumapaikkaa / 79€ merkityllä istumapaikalla
 • Toukokuun loppuun asti: 89€ ilman merkittyä istumapaikkaa / 109€ merkityllä istumapaikalla
 • Heinäkuun loppuun asti: 109€ ilman merkittyä istumapaikkaa / 129€ merkityllä istumapaikalla
 • Elokuun alusta alkaen: 129€ ilman merkittyä istumapaikkaa / 149€ merkityllä istumapaikalla

 

Lasten kausikortti

 • Lasten (7-15v) kausikortti 55€ varausajankohdasta riippumatta

 

VIP-kausikortit

  • VIP-kausikortti ruoalla ja kahvilla 650€
  • VIP-kaverikausikortti ruoalla ja kahvilla 350€

 

Lippupakettien hinnat

 • 10 ottelun lippupaketti 120€
 • 5 ottelun lippupaketti 65€

 

Tilaaminen

Kausikortin ja lippupaketit voit tilata: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160. Paikkatoiveen pääset katsomaan katsomokartasta.

 

Toimitus ja maksaminen

Toimitamme kausikortin ja lippupaketit postitse 14 vrk:n kuluessa tilauksesta mikäli olet valinnut maksutavaksi laskutuksen tai osamaksulaskun. Ensimmäisissä harjoitusotteluissa pääset sisään ilmoittamalla nimesi pääsisäänkäynnin lipunmyynnissä, mikäli et ole saanut otteluun mennessä kausikorttia postitse. Maksun voit suorittaa kausikortin yhteydessä tulevalla laskulla joko kertamaksuna tai kahdessa erässä osamaksulaskulla. Osamaksun kulu on 5€ / tilaus.

Laskutuksen ja osamaksun lisäksi kausikortin voi maksaa käteisellä ja pankkikortilla sekä myös TYKY 2€ ja 4€ kulttuuriseteleillä sekä TYKY Onlinella, SMARTUM 5€ kulttuuriseteleillä ja SMARTUMIN maksukortilla, ePassilla, Edenredin Mind&Body kulttuurimaksukortilla, sekä Eazybreak-mobiilisetelillä. Ilmoita maksutapa tilatessasi kausikorttia. Käyttäessäsi muita maksutapoja kuin laskua tai osamaksulaskua saat lunastettua kausikortin maksua vastaan RoKin Mestis-ottelun yhteydessä lipunmyyntipisteestä alkaen 1 tunti ennen ottelun alkua joko maksamalla tyky-seteleillä lipunmyyntiin tai ennakkoon esim. E-passimaksuna tai muilla mobiili/nettimaksutavoilla. Maksaessasi kausikortin ennakkoon otathan tositteen maksusta mukaan noutaessasi kausikortin.

 

Lisätiedot: