Osakkeiden merkintä 30.4.2019 asti

 

Osakeantiin on mahdollista osallistua täyttämällä tästä linkistä avautuva lomake. Tai vaihtoehtoisesti merkitsemällä osakkeita RoKin kotiotteluissa Lappi Areenalla helmi-maaliskuussa.

Täydentämällä tiedot ilmoitat kiinnostuksestasi osallistua RoKi Hockeyn osakeantiin. Olemme lomakkeen täyttäjiin yhteydessä 1 vrk kuluessa liittyen osakkeiden viralliseen merkintään ja siihen liittyvään ohjeistukseen.

Osakemerkinnät perustuvat RoKi Hockey Oy:n (”Yhtiö”) yhtiökokouksen päätökseen 24.11.2018 maksullisesta osakeannista (”Osakeanti”). Osakeannissa tarjotaan Osakeannin ehtojen mukaisesti yhteensä enintään 40 000 kappaletta Yhtiön uusia A-sarjan osakkeita ja enintään 40 000 kappaletta Yhtiön B-sarjan osakkeita.

Osakeantipäätöksen mukainen merkintähinta on A-sarjan osakkeiden osalta 6,50 euroa osakkeelta, ja B-sarjan osakkeiden osalta 4 euroa osakkeelta. Osakkeiden vähimmäismerkintämäärä annissa on A-sarjan osakkeiden osalta 154 kpl (1001€), ja B-sarjan osakkeiden osalta 30 kpl (120€).

Merkintäsitoumuslomaketta palauttaessa yksityishenkilöiden on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä ja yhtiöiden osalta on toimitettava yhtiön kaupparekisteriote sekä tarvittaessa myös pöytäkirjaote antiin osallistumisesta.

Yhtiö vastaa itse Osakeantia koskevista materiaaleista, tiedoista ja järjestelyistä.