Seuraava peli


Petri Karjalainen RoKin päävalmentajaksi – valmennustiimi valmiina tulevaan Mestis-kauteen

5. toukokuun, 2017 11:59


Pete

Oululaislähtöinen Petri Karjalainen on tulevaan jääkiekon Mestis-kauteen valmistautuvan RoKin uusi päävalmentaja. RoKi ja Karjalainen ovat solmineet kauden 2017-18 kattavan sopimuksen. Karjalainen seuraa tehtävässä Tampereelle Tapparan organisaatioon palannutta Juha Juujärveä.

Karjalaisella, 36, on suhteellisen nuoresta iästään huolimatta vahva kokemus Euroopan huippusarjoista. Hän on urallaan valmentanut Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin Liiga-joukkueiden lisäksi KHL:n Metallurg Magnitogorskissa ja Sibir Novosibirskissa sekä Sveitsin pääsarjan HC Davosissa. Lisäksi Karjalainen on toiminut Heinolan Peliittojen päävalmentajana Mestiksessä kahden vuoden ajan sekä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmentajana kolme vuotta.

-Erittäin innostuneena tartun tähän mahdollisuuteen ja pyrin omalla panoksellani viemään RoKia kohti asetettuja tavoitteita. RoKi on eteenpäin menevä organisaatio ja omaa mahdollisuudet kehittyä erittäin hyväksi Mestis-paikkakunnaksi. Meidän valmentajien tehtävä on luoda arki sellaiseksi, että pelaajilla on mahdollisuus ottaa askeleita kohti tavoitteitaan. Pelissä halutaan näkyvän ”Rokimainen” tapa pelata jääkiekkoa, tehdä voittavia asioita ja sillä tavalla että se näkyy katsojille. Meillä on koossa erittäin hyvä valmennustiimi, paljon eri osaamista ja yhteistyöllä saadaan hyvä kokonaisuus, Karjalainen kertoo.

RoKin valmennustiimi on kokonaisuudessaan valmis. Benjamin Laurinkari, 25, sekä Juha Soronen, 30, jatkavat valmentajina kauden 2017-18 kattavilla jatkosopimuksilla. Tuleva kausi on Laurinkarille neljäs ja Soroselle peräti kahdeksas RoKin valmennustiimissä.

-Kun kutsu kävi, oli helppo päätös jatkaa RoKissa niin päävalmentajanimityksen kuin organisaation ottamien kehitysaskeleiden takia. Uskon, että Peten johdolla pystytään ottamaan urheilupuolella tarvittava steppi kohti RoKin historian ensimmäistä pudotuspelipaikkaa Mestiksessä, Laurinkari kommentoi jatkoaan.

-Pitkään mukana olleena on hienoa nähdä, että seura kehittyy jatkuvasti, sekä toimiston että urheilun puolella. Kauden loppumisen jälkeenkin toiminnassa on selkeästi tullut askelia eteenpäin ja RoKilla on hyvä pöhinä päällä. Uusi päävalmentaja tuo mukanaan uudenlaista kokemusta ja näkemystä ja samalla pääsee itsekin oppimaan uusia näkökulmia asioihin – mahtavaa päästä takaisin hommiin ja uuden kauden kimppuun, Soronen tunnelmoi.

-Päävalmentajan valinta otti enemmän aikaa kuin osasimme odottaa. Nyt voi kuitenkin sanoa, että maltti oli valttia sillä saimme sellaisen päävalmentajan jonka halusimmekin. Pete tuo meille vahvan kokemuksen ja osaamisen huippukiekon parista ja ennen kaikkea seuran ja Peten ajatukset sopivat hyvin yhteen. Olemme erittäin tyytyväisiä valmennustiimiimme kokonaisuudessaan – kolmikosta löytyy intohimoa ja vahvaa osaamista joka osa-alueelle. Valmennustiimi takaa pelaajillemme laadukkaan päivittäisen toiminnan ja sitä kautta hienon ympäristön kehittyä henkilökohtaisella tasolla sekä seuralle mahdollisuuden ottaa seuraava askel eteenpäin. Valmennustiimin muodostumisen myötä uusia pelaajasopimuksia on mahdollista saada valmiiksi jo tulevalle viikolle, toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo.

Kuva: Jatkoaika.com


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa