Seuraava peli


RoKi avasi kauden Pyhätunturilla ja julkaisi samalla tärkeitä jatkosopimuksia

23. huhtikuun, 2017 13:57


31918717446_2486e3e304_k

RoKi avasi Mestis-kauden 2017-18 Pyhätunturilla seuran rinnemestaruuskilpailujen ja sopimusjulkistusten merkeissä.

RoKi on kiinnittänyt riveihinsä maalivahti Paavo Hölsän, joukkueen kapteenin Henri Joki-Erkkilän sekä hyökkääjät Teemu Korpelan ja Tommi Siliämaan.

Maalivahti Paavo Hölsä nousi päättyneellä kaudella Mestiksen ehdottomaan maalivahtieliittiin. Hölsä pelasi 38-ottelua RoKin maalin suulla torjuntaprosentilla 91,8. -Meillä oli vahva kevät, joten siitä on hyvä lähteä jatkamaan tulevalla kaudella. Tavoitteena on ensi keväänä pelata playoff-kiekkoa täydellä Lappi Areenalla, Hölsä ennakoi tulevaa kautta.

Puolustaja Henri Joki-Erkkilän, 30, päättynyt kausi alkoi epäonnisesti. Loukkaantumiset ja mykoplasma pitivät kapteenin syyskaudella sivussa peleistä. Kuntouduttuaan mies otti oman paikkansa joukkueen takalinjoilta ja kantoi isoa vastuuta kevään ratkaisupeleissä. -Kova polte on edelleen pelihommiin. SapKon mestaruus osoitti, että kun arjen tekeminen on hyvällä tasolla, niin mahdollisuudet menestymiseen ovat olemassa myös Rovaniemellä. Yhdessä joukkueen kanssa lähdetään jokapäiväistä tekemistä edelleen parantamaan ensi kaudella. Organisaatio ottaa koko ajan edistysaskelia joten senkin puolesta olen luottavainen, että tulossa on seurahistorian paras vuosi, Henri Joki-Erkkilä kommentoi jatkosopimustaan.

Kempeleen Kiekko-Kettujen kasvatille Teemu Korpelalle, 23, tuleva kausi on jo viides RoKin paidassa. Korpela on ottanut askelia eteenpäin jokaisella RoKi-kaudellaan ollen tärkeä palanen myös tulevan kauden joukkueessa. -Olen ollut Rovaniemellä jo useamman vuoden mikä on osoittanut, että pelaamisen ja opiskelun yhdistäminen onnistuu ja Rovaniemellä on hyvät puitteet kehittyä pelaajana, Korpela kertoi.

Kuusamolaislähtöinen Tommi Siliämaa, 23, nousi viimeistään päättyneellä kaudella yleisön suosikkipelaajien joukkoon periantamattomalla taistelullaan. -Mahtava juttu jatkaa RoKissa myös ensi kaudella sillä koen, että täällä on erittäin hyvät edellytykset kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle. Lisäksi joukkuehenki ja yhdessä tekemisen meininki on täällä korkealla tasolla ja tekee pelaamisesta nautittavaa, Siliämaa fiilisteli.

Jokainen nyt julkaistu pelaaja kuuluu joukkueen runkopelaajiin ja ovat tärkeitä palasia tulevan kauden joukkueessamme. Käymme tällä hetkellä neuvotteluita usean pelaajan kanssa ja uskon, että tavoitteemme eli playoff-paikan saavuttaminen tulee olemaan mahdollista joukkueellemme, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kommentoi.

Pelaajasopimusneuvotteluiden lisäksi RoKi jatkaa neuvotteluita tulevan kauden päävalmentajan kiinnittämiseksi.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa