Seuraava peli


RoKi kiinnitti kaksi kärkihyökkääjää sekä puolustukseen Sodankylän Samu Paajasen

12. toukokuun, 2017 17:21


RoKi kiinnitti kaksi kärkihyökkääjää sekä puolustukseen Sodankylän Samu Paajasen

Hyökkääjät Olli-Matti Järvelä, 27 ja Olli-Aleksi Pietilä, 23, sekä Sodankylän Pallon kasvatti puolustaja Samu Paajanen, 21, jatkavat RoKissa vuoden sopimuksilla.

Järvelä takoi viime kaudella tehot 19+18=37 ja Pietilä 12+24=36. He olivat Liigaan ensi kaudeksi siirtyneen kultakypärä Juhani Tammisen jälkeen RoKin tehokkaimmat pelaajat.

-Järvelä ja Pietilä ovat tärkeä osa hyökkäystämme – hienoa, että he jatkavat Rovaniemellä. Olli-Matti on jo useamman kauden ollut joukkueemme kärkihyökkääjiä. Olli-Aleksilta saatiin kovan työnteon lisäksi viime kaudella kovat tehot. Molemmat pelaajat ovat nousseet myös koko Mestiksen kärkipelaajien joukkoon. Samu Paajanen nousi kesken viime kauden joukkueeseemme. Etenkin loppukaudella hän pelasi jämäkästi. Uskon, että Samu tulee ottamaan kehitysaskelia myös tulevalla kaudella ja olemaan iso palanen puolustustamme – eikä pelkästään kokonsa vuoksi, urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola kertoo.

-Halusin jatkaa vielä Rovaniemellä ja tarkoituksena on olla vielä parempi kuin viime kaudella. Haluan olla kaukalossa yksi johtavista pelaajista ja näyttää suuntaa muille sillä tavalla, että ensi kaudella pelataan playoffeissa. Aion myös suorittaa opiskelut loppuun tulevan kauden aikana, Olli-Matti Järvelä kommentoi jatkoaan.

-Kaksi kautta Rovaniemellä ovat olleet urani parhaat ja odotan nousevan käyrän jatkuvan. Tavoitteeni on pelata jonain päivänä Liigassa ja uskon, että jatkaminen täällä palvelee myös sitä tavoitetta. Iso osa ratkaisua oli keskustelu uuden valmentajan kanssa ja odotan innolla mitä uusia juttuja hän pystyy tuomaan peliini. Opiskelen Lapin AMK:ssa, joten myös sen kannalta jatkosopimus on hyvä ratkaisu, Olli-Aleksi Pietilä kertoo.

-Hyvillä mielin jatkan Rovaniemellä, koska tuntuu melkein kuin olisi kotona ja joukkueessa vallitsee hyvä fiilis. Hienoa päästä jatkamaan siitä mihin jäätiin loppukaudesta. Lisäksi Rovaniemellä on loistava mahdollisuus yhdistää pelaaminen ja opiskelu, sillä urheiluopisto on aivan Lappi Areenan vieressä, Samu Paajanen kertoo jatkostaan.

Kaikki kolme pelaajaa opiskelevat urheilun ohessa Lapin AMK:ssa. RoKilla on koossa sopimukset yhden maalivahdin, kolmen puolustajan sekä viiden hyökkääjän kanssa Mestis-kaudesta 2017-18.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa