Seuraava peli


Tuomas Komulainen jatkaa – Eemeli Heikkinen palaa

9. toukokuun, 2017 18:07


32108828975_3825414620_k

RoKi on kiinnittänyt tulevan kauden joukkueeseensa kaksi tärkeää pelaajaa vuoden sopimuksilla. Viime kaudella 19 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä tehnyt hyökkääjä Tuomas Komulainen, 23, jatkaa RoKissa myös tulevalla kaudella.

-Hyvillä mielin jatkan RoKissa. Rovaniemellä on hyvät puitteet kehittyä ja ottaa seuraava steppi omassa pelissä ja sitä kautta auttaa joukkuetta, Komulainen kommentoi jatkopestiään.

Lisäksi viime kaudella HIFK:sta lainasopimuksella 10 ottelua RoKissa pelannut Eemeli Heikkinen, 22, vahvistaa RoKin puolustusta. Heikkisellä on 59 Liiga- ja Champions Hockey League-ottelun kokemus HIFK:n riveistä kolmelta edelliseltä kaudelta.

-Hienoa, että päästiin sopimukseen. Odotan ensi kautta jo kovasti. Liigasta ei löytynyt jatkoa tulevalle kaudelle, joten halusin paikkaan joka olisi kehittymisen kannalta paras. Rovaniemellä on loistavat puitteet harjoitteluun sekä jäällä, että sen ulkopuolella – niihin pääsin viime kaudella tutustumaan. Viihdyin myös kaupungissa hyvin. Ensi kauden tavoitteenani on pysyä terveenä ja pelata ehjä kausi. Haluan olla yksi joukkueen johtavista pelaajista ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan sekä ottaa henkilökohtaisesti askel eteenpäin. Todella odottavaiset fiilikset ensi kauden suhteen, Eemeli Heikkinen fiilisteli.

RoKilla on Komulaisen ja Heikkisen sopimusten myötä tulevaksi kaudeksi kuusi pelaajasopimusta.

RoKista on liikennettä myös poispäin sillä hyökkääjä Daniel Vozenilek ottaa seuraavan askelen urallaan siirtyen ensi kaudeksi Tsekin pääsarjajoukkue HC Dynamo Pardubicen riveihin. Myös puolustaja Mikko Männistö vaihtaa maisemaa siirtyen Ruotsin kaukaloihin Asplöven HC:n riveihin. RoKi kiittää molempia pelaajia panoksestaan ja toivottaa onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

Kuva: Oona Sarajärvi


Kommentit ei käytössä tässä artikkelissa.
Rokihockey Instagramissa