CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaRuutuHockey Base Oy
RoKi Hockey

Kausarihaasteen varausehdot

Nämä ovat RoKi Hockey Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat RoKi Hockey Oy (myöhemmin RoKi) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

RoKi järjestää keväällä 2021 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja RoKi:n jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2021-22 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 65€ (ei sis. numeroitua istumapaikkaa) tai 89€ (sis. numeroidun istumapaikan). Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1400 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa RoKi:n Kausarihaaste 2021 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 1400 kpl kausikorttivarausta. RoKi Hockey Oy pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  • Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan RoKi:n verkkosivuilla www.rokihockey.fi tai sähköpostitse toimisto@rokihockey.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa RoKi:n asiakasrekisteriin.
 3. Kampanja-aika
  • Kampanja käynnistyy 12.2.2021 ja päättyy 14.3.2021. RoKi pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.
 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
  • RoKi ilmoittaa kampanjan toteutumisesta RoKi:n nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 65 € (ei sis. numeroitua istumapaikkaa) tai 89€ (sis. numeroidun istumapaikan). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
  • Kampanjan toteutuessa RoKi lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on tiedot kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta.
  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sekä muilla maksutavoilla sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa.
 7. Kausikorttien toimitus
  • Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä RoKi:n verkkosivuilla. Halutessaan asiakas voi tilata kausikorttinsa postitse hintaan 3,90€. Kausikortin voi noutaa myös RoKin kauden 2021-22 otteluista ottelun lipunmyyntipisteeltä.
 8. Kausikortin voimassaoloaika
  • Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKi:n järjestämissä otteluissa: runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2021-22.


Lisätiedot

 • toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160