CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaHockey Base Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Käsiohjelma

Loiste haastoi meidät ilmastotempaukseen! Vastasimme haasteeseen muuttamalla käsiohjelmamme sähköiseksi. Näin kauden aikana säästyy peräti 20 000 A4-kokoista paperiarkkia, mikä vastaa 212 kg paperijätettä!

Huom! Ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 18:30.


RoKi

MAALIVAHDIT:

#1 KORPELA Elias
#33 RONKAINEN Tommi
#50 PELINO Aidan

PUOLUSTAJAT:

#3 AHLMARK Eddie
#4 PYLKKÄNEN Eetu
#7 TORIKKA Kasperi
#8 JOKI-ERKKILÄ Henri
#9 VÄLITALO Jere
#15 MEISAARI Valtteri
#29 VÄINÖLÄ Ville
#58 MOBERG Sebastian

HYÖKKÄÄJÄT:

#10 COLOMBAN Robin
#11 LEHTIMÄKI Miro
#16 JÄRVELÄ Antti
#18 ULKUNIEMI Janne
#20 SMEDBERG Rasmus
#22 ALANNE Joonas
#27 HANSKA Santeri
#41 VILLE Gabin
#47 ELO Kasper
#52 HARTIKAINEN Pekka
#55 HEIKKINEN Ville
#59 BOWEN Dixon
#67 LEVÄNEN Alex
#77 IISAKKA Olli
#91 JÄRVELÄ Olli-Matti

Hermes

Maalivahdit:

#30 MÄÄTTÄ Teemu
#31 BLOMQVIST Joel
#35 HEIKKINEN Vilho

Puolustajat:

#3 RANTALA Jere
#4 REINI Julius
#5 TUUPANEN Tony
#6 NISKALA Jaakko
#8 KETOLA Juuso
#10 HIEKKAVIRTA Tomi
#16 TORNBERG Reko
#20 SAUKKO Ville

Hyökkääjät:

#11 HEIKKALA Ville
#12 HARJU Heikki
#13 UOMALA Oskari
#14 AHOPELTO Erik
#17 RAUTIAINEN Juha
#18 SAMMALISTO Jerry
#19 MYLLYLÄ Wiljami
#21 VALLI Oskari
#22 HEIKKILÄ Arttu
#24 LIMMA Henri
#27 PAASOVAARA Eetu
#28 LUNDELL Tuukka
#33 TAKALA Eemeli
#38 AHLGREN Jesper


"Hieno päivä, kun päästään taas pelaamaan"

RoKi haki perjantai-iltana Kokkolasta täyden pistepotin loppulukemin 4-5. RoKin päävalmentaja Santeri Immonen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä ja mies lähti joukkueensa kanssa tyytyväisenä kohti Rovaniemeä.

— Mielestäni me olimme kaksi erää hyviä ja siitä tuli tosi hyvä fiilis joukkueelle. Sitten tuli erikoisia tapahtumia, kun omat pelaajat törmäilivät keskenään ja nopeita maaleja vastustajalle, minkä myötä Hermes pääsi peliin mukaan. Täytyy hakea hyvästä 40-minuuttisesta voimaa huomiselle.

— Pyritään palautumaan mahdollisimman hyvin ja huomenna on jälleen hieno päivä, kun päästään taas pelaamaan. Tässä maailman tilanteessa on todella hienoa vaan päästä pelaamaan, Immonen kommentoi perjantaisen ottelun päätteeksi.

Kokoonpano illan otteluun

RoKin ykköskentän keskelle nousee Janne Ulkuniemi ja Valtteri Meisaari nousee 7.puolustajan paikalta kakkoskentän puolustajapariin Sebastian Mobergin rinnalle. Kasperi Torikka täydentää kokoonpanon ollen 7.puolustajana. Maalilla aloittaa perjantaina vakuuttavasti pelannut Tommi Ronkainen.

Poissa kokoonpanosta ovat eilisessä Hermes -ottelussa loukkaantunut ykkössentteri Kasper Elo, sekä maalivahti Aidan Pelino ja hyökkääjä Gabin Ville. Myös puolustaja Eetu Pylkkänen on pois kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Elon, Pelinon ja Villen tilanne selviää tutkimusten valmistuttua tulevalla viikolla. Pylkkäsen odotetaan palaavan kokoonpanoon marraskuussa maaottelutauon jälkeen.


OTTELUJÄRJESTELYT JA LIPUNMYYNTI

Ottelutapahtuma järjestetään terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Ottelun maksimikapasiteetti on 1500 katsojaa. Lappi Areenan katsomokapasiteetti on jaettu kolmeen katsomolohkoon sekä aitioihin. Kaikkiin lohkoihin on oma sisäänkäynti, jonka voit tarkistaa oheisesta kartasta. Lohkojen välillä liikkuminen on kielletty.

Jokaisessa katsomolohkossa on omat palvelut (wc:t ja kioski- ja ravintolapalvelut) sekä sisäänkäynnit. Katsomolohkoissa on käytössä vain joka toiset istuimet (perheenjäsenet ja samaa seuruetta olevat voivat istua vierekkäin).

Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

Mestis-otteluissa maskipakko - edellytys sisäänpääsylle (ei koske alle 15-vuotiaita)

Suomen Jääkiekkoliitto on määrännyt maskipakon kaikkiin otteluihin eli kasvomaskin käyttö on edellytys sisäänpääsylle.

Lappi Areenalla myydään maskeja seuraavilla myyntipisteillä 1€ / kpl:

 • Lohko 1: Pub Karjala & 3. krs Clubi
 • Lohko 2: Pepsi-kioski
 • Lohko 3: Jaffa-kioski

Tehdään tapahtumasta yhdessä mahdollisimman turvallinen kaikille katsojille. KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET KASVOMASKIN KÄYTÖSTÄ OTTELUTAPAHTUMASSA TÄSTÄ!

Lippujen hinnat:

 • 16€ aikuiset
 • 13€ aikuiset S-Etu (saatavilla vain Rovaniemen Prismasta)
 • 10€ eläkeläiset
 • 6€ opiskelijat, varusmiehet
 • 5€ lapset (7-15 v.)
 • 30€ perhelippu (2 aik. + 2 lasta, saatavilla vain ovelta ja saavuttava otteluun yhdessä lapsen kanssa)

Pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Rovaniemen Prisma tarjoaa 3 €:n alennuksen aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä (sisäänkäynnit 2 ja 3). Suosittelemme pääsylipun hankkimista ennakkoon.


ERÄTAUKOKILPAILUT

Otteluun tuo lisäväriä molemmilla erätauoilla järjestettävät kilpailut. Ensimmäisellä erätauolla heti erän päätyttyä Routalämäri -kisa, ja toisella erätauolla jäänajon jälkeen järjestettävä Subway -kiekkokisa.

ROUTALÄMÄRI -KISA ENSIMMÄISELLÄ ERÄTAUOLLA

Ottelun ensimmäisellä erätauolla heti erän päätyttyä järjestetään Routalämäri -kisa. Kisassa katsomosta valittava kilpailija pyrkii laukomaan kiekon maalivahdin alueen edustalta kaukalon toisessa päässä sijaitsevaan maaliin. Mikäli kilpailija onnistuu laukauksessa, niin Myyntitalo Routa -palkitsee hänet lahjakortilla. Kisaan tuo lisäväriä RoKin pelaaja, joka kilpailijan ohella yrittää onnistua samassa tempussa.

SUBWAY-KIEKKOKISA TOISELLA ERÄTAUOLLA

Ottelun toisella erätauolla jäänajon jälkeen on Subway -kiekkokisan vuoro. Katsojilla on mahdollisuus ostaa 2€ maksavia Subway -kisakiekkoja Lappi Areenan kioskeista ottelun yhteydessä. Kisakiekkoja on myynnissä jokaisessa lohkossa seuraavissa myyntipisteissä:

 • Lohko 1: Pub Karjala, sekä 3. krs. Clubi
 • Lohko 2: Pepsi-kioski
 • Lohko 3: Jaffa-kioski

Kisassa kilpailijat pyrkivät heittämään kisakiekon mahdollisimman lähelle keskiympyrää. Lähimmäksi keskiympyrää heittänyt kilpailija palkitaan Subway -lahjakortilla, jolla voi lunastaa Subikassin Rovaniemen Subway -ravintoloista. Palkinto luovutetaan voittajalle ottelun päätyttyä sillä sisäänkäynnillä, josta kilpailija on saapunut otteluun.