CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMinimani
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Liput

Mestiksen runkosarja 2020-21

Mestiksen runkosarjaotteluiden lipunmyyntitiedot päivittyvät tälle sivulle ennen runkosarjan alkua.

OTTELUJÄRJESTELYT

Vallitsevan tilanteen aikana ottelut järjestetään erityisjärjestelyin terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Tämän hetken tilanteen mukaisesti ottelut järjestetään seuraavin rajoituksin ja ohjeistuksin.

Ottelujen maksimikapasiteetti on 1500 katsojaa. Lappi Areenan katsomokapasiteetti on jaettuna kolmeen katsomolohkoon sekä aitioihin. Jokaisessa katsomolohkossa on omat palvelut (wc:t ja kioski- ja ravintolapalvelut), sekä sisäänkäynnit. Katsomolohkoissa on käytössä vain joka toiset istuimet (perheenjäsenet ja samaa seuruetta olevat voivat istua vierekkäin).

Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun. Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti kannustamme katsojia käyttämään kasvomaskia Lappi Areenalla. Kasvomaskeja ei ole vielä tällä hetkellä myynnissä ottelussa, joten toivomme katsojia varautumaan otteluun omilla kasvomaskeilla.

Katsomokapasiteetti on jaettu kolmeen lohkoon, sekä aitioihin. Kaikkiin lohkoihin on oma sisäänkäynti. Lohkojen välillä ei ole mahdollista liikkua. Oheisesta kartasta voit tarkistaa sisäänkäynnit otteluun.

Paikkamerkityt kausikorttipaikat merkitään ensimmäiseen runkosarjan otteluun mennessä.

Ennen runkosarjan alkua tulemme myös viestimään kausikorttilaisille käytännöistä otteluihin saapumiseen liittyen.

Tehdään otteluista yhdessä mahdollisimman turvallisia kaikille katsojille.

kartta_1920x1080.jpg