CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaRuutuHockey Base Oy
RoKi Hockey

Liput

Pääsyliput Mestiksen runkosarja 2020-21

  • 16€ aikuiset
  • 13€ aikuiset S-Etu (saatavilla vain Rovaniemen Prismasta)
  • 10€ eläkeläiset
  • 6€ opiskelijat, varusmiehet
  • 5€ lapset (7-15 v.)
  • 30€ perhelippu (2 aik. + 2 lasta, saatavilla vain ovelta ja saavuttava otteluun yhdessä lapsen kanssa)

Pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Rovaniemen Prismasta -3 alennus aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä (sisäänkäynnit 2 ja 3). Suosittelemme pääsylipun hankkimista ennakkoon.

Kausikorttien hinnat kaudelle 2020-21

  • 99€ kausikortti ilman merkittyä istumapaikkaa
  • 119€ kausikortti merkityllä istumapaikalla
  • 65€ opiskelijat ja varusmiehet
  • 65€ lapset (7-15v)

RoKin kausikortteja ja pääsylippuja voi maksaa laskun, pankkikortin ja käteisen lisäksi myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

Tilaukset ja lisätiedot: toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160

INFO KAUSIKORTTILAISELLE

Kausikortin omaavat pääsevät normaalisti sisään otteluun näyttämällä kausikorttia sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojalle.

Paikkamerkityn kausikortin omaavat pääsevät istumaan omalle paikalleen. Tarkistathan oman paikkasi lohkon sisäänkäynnin rokihockey.fi -nettisivulta ja sisäänkäyntien edustalla olevasta kartasta.

Mikäli et ole vielä hakenut kausikorttiasi, niin saat haettua ja/tai lunastettua kortin Lappi Areenan sisäänkäynti 1 edustalla sijaitsevalta kausikortin jakopisteeltä alkaen 1 tunti ennen otteluiden alkua. Ottelun käynnistyttyä kausikortin voi noutaa sisäänkäynti 3:n lipunmyyntipisteeltä.

OTTELUJÄRJESTELYT JA TURVALLISUUSOHJEISTUKSET

Vallitsevan tilanteen aikana ottelut järjestetään erityisjärjestelyin terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Tämän hetken tilanteen mukaisesti ottelut järjestetään seuraavin rajoituksin ja ohjeistuksin.

Ottelujen maksimikapasiteetti on 1500 katsojaa. Lappi Areenan katsomokapasiteetti on jaettuna kolmeen katsomolohkoon sekä aitioihin. Jokaisessa katsomolohkossa on omat palvelut (wc:t ja kioski- ja ravintolapalvelut), sekä sisäänkäynnit. Katsomolohkoissa on käytössä vain joka toiset istuimet (perheenjäsenet ja samaa seuruetta olevat voivat istua vierekkäin). Kaikkiin lohkoihin on oma sisäänkäynti. Lohkojen välillä ei ole mahdollista liikkua. Oheisesta kartasta voit tarkistaa sisäänkäynnit otteluun.

Toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Suosittelemme myös Koronavilkku -sovelluksen lataamista. Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti suosittelemme katsojia käyttämään kasvomaskia Lappi Areenalla. Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

MESTIS-OTTELUIHIN MASKIPAKKO - EDELLYTYS SISÄÄNPÄÄSYLLE (ei koske alle 15-vuotiaita)

OTTELUTAPAHTUMAN TURVALLISUUTTA TAKAAMASSA UKK EXPRESS, JOKA TARJOAA KASVOMASKIT KAIKILLE OTTELUUN SAAPUVILLE!

Tehdään otteluista yhdessä mahdollisimman turvallisia kaikille katsojille. KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET KASVOMASKIN KÄYTÖSTÄ OTTELUTAPAHTUMASSA TÄSTÄ!

TERVETULOA SEURAAMAAN SUOMEN VIIHDYTTÄVINTÄ LÄTKÄÄ!