CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

RoKi haki voiton myös sarjakärjeltä vieraskiertueen päätöspelissä

RoKi päätti kolmen pelin vieraskiertueen maukkaaseen voittoon maalein 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1) sarjaa johtavan KOOVEE:n vieraana sunnuntai-iltana Tampereella.

Ottelu eteni maalittomana aina kolmannen erän puoliväliin asti, jolloin KOOVEE siirtyi 1-0 johtoon. RoKi haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia. Peli näytti jo ratkenneen, kun KOOVEE pääsi hyökkäämään tyhjää RoKi-maalia kohti vain puoli minuuttia ennen loppua. RoKi sai kuitenkin riistettyä kiekon ja Olli Iisakka kelasi itsensä vauhtiin Eetu Karvisen ja Ville Väinölän pohjustamana. Iisakka kiersi KOOVEE-pakin, punnersi maalille ujuttaen kiekon KOOVEE-maaliin.

Jatkoajan toisella minuutilla RoKi-pakki Ville Väinölä nousi hyökkäysalueelle ja laukoi tarkasti yläkulmaan pakin jaloista.

RoKin maalissa Paavo Hölsä pelasi jälleen loistavasti torjuen 39 kertaa.

Ottelun huippuhetket.

Ville Väinölän ratkaisumaali.

Tulevan viikon lauantaina RoKi kohtaa Iisalmen Pelikarhut vieraskaukalossa. Perjantain 18.10. kotipeli on siirretty helmikuulle Lappi Areenan jääongelmien vuoksi.

Kuva: Ruutu+ -kuvakaappaus.